46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Taekvondo sporta klubs „KUMGAN” startē Ogres starptautiskajā turnīrā

Фото: Andrejs Petrovs
Gada izskaņa ir saistīta ne tikai ar dažādu titulu piešķiršanu, apbalvošanas un godināšanas ceremonijām, bet arī ar daudzu sporta veidu noslēguma sacensībām. Rēzeknē darbojas vairāki taekvondo klubi, viens no pazīstamākajiem ir Rēzeknes sporta klubs “KUMGAN” (treneris Aleksandrs Kļimanovs), kurš gada nogalē piedalījās 25. starptautiskajā Ogres turnīrā, izcīnot septiņas godalgotas vietas.
Ogres čempionāts jau tradicionāli pulcē kopā lielu dalībnieku skaitu un ir atskaites pasākums jaunajiem šī sporta veida cienītājiem. 20. decembrī Ogrē pulcējās pāri par 300 dalībniekiem, pārstāvot 5 valstis: Baltkrieviju, Igauniju, Lietuvu, Krieviju un Latviju.
 
Rēzeknes sporta klubu „KUMGAN” pārstāvēja 9 jaunie sportisti, kas izcīnīja 7 godalgotas vietas. Bērnu kategorijā divas otrās vietas: Danielai Čiževskai un Marekam Gusānam, un viena 3. vieta Leonam Bričevam. Pusaudžu un pieaugušo kategorijā četras 3. vietas: Arturam Petrovam, Arnoldam Gudkovam, Arturam Čiževskim un trenerim Aleksandram Kļimanovam.
 
Piedalīšanās sacensībās nebūtu iespējama bez jauno sportistu vecāku un Rēzeknes novada domes finansiāla atbalsta. Pateicoties Rēzeknes novada domei par atbalstu un cerot uz sadarbību arī nākamajā gadā.
 
lat.46.lv  
Автор: Andrejs Petrovs
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"