46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Apgrūtināta braukšana pa Rēzeknes ceļiem

Фото: Publicitātes foto
Svētdienas, 4.janvāra, pievakarē braukšanas apstākļi visā valsts teritorijā, snigšanas dēļ ir apgrūtināti visi ceļi, kas ved uz Rēzekni, informē VAS “Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrs. 
Autoceļi tiek tīrīti un kaisīti, taču snigšanas laikā brauktuvi pilnīgi atbrīvot no sniega nav iespējams. Gaisa temperatūra no – 3ºC līdz +2ºC. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi vakarā un naktī gaidāms slapjš sniegs, sniegs, vietām putenis. Ceļi būs slideni.
 
Svētdien ceļu uzturēšanas darbos visas dienas garumā ir iesaistītas vairāk kā 190 va/s Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienība, kas veic slideno posmu kaisīšanu un ceļu attīrīšanu no sniega. 
 
Valsts autoceļu uzturēšana ziemā tiek veikta prioritārā kārtībā un tie sadalīti piecās ziemas uzturēšanas klasēs – A (augstākā), A1, B, C un D (zemākā) atkarībā no ceļu klasifikācijas, satiksmes intensitātes, seguma tipa, tehniskā stāvokļa, plānotā (pieejamā) finansējuma un sociālekonomiskās nozīmes. 
 
Autovadītājus aicina būt īpaši piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem. 
 lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"