46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

J. Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas un PII „Auseklītis” gaida renovāciju

Rēzeknes pilsētas domē parakstīta vienošanās ar Vides investīciju fondu par divu projektu realizāciju – J.Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas ēkas energoefektivitātes paaugstināšanu un PII „Auseklītis” renovāciju. Jau šonedēļ tiek plānotas sanāksmes ar būvniekiem, lai precizētu būvniecības grafikus, plānus un pasākumus.
Projekta ietvaros Rēzeknes J.Ivanova mūzikas skolas ēkā tiks veikti cokola, ārsienu un savietotā jumta siltināšanas un apdares darbi, kā arī bēniņu siltināšana un jumta seguma nomaiņa.
 
Kopējās projekta izmaksas ir 221 951,63 eiro, tajā skaitā līdzfinansējums no Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) ir 146 488,08 eiro apmērā. Savukārt dome piešķīra 75 463,55 eiro lielu finansējumu.
 
Savukārt, paredzēts, ka līdz 2015. gada 31. Janvārim PII „Auseklītis” tiks veikta vējtvera, pārseguma un fasādes siltināšana; grīdu, sienu un griestu apdare; ventilācijas, apkures un elektroapgādes sistēmas uzstādīšana un uzlabošana. Kā arī, būs nomainītas durvis un ierīkotas jaunas zibens aizsardzības un ugunsgrēka trauksmes signalizācijas sistēmas.
 
Kopējās projekta izmaksas ir 454 326,65 eiro, tajā skaitā no attiecināmām izmaksām KPFI finansējums sastāda 80 929,02 eiro un Rēzeknes pilsētas domes līdzfinansējums ir 41 690,72 eiro. Turklāt Rēzeknes pilsētas dome segs visas bērnudārza renovācijas neattiecināmās izmaksas, kuras sastāda 331 706,91 eiro (t.i. izdevumi rekonstrukcijai un remontam, kuri nav tieši saistīti ar energoefektivitātes paaugstināšanu. PII „Auseklītis” tiks pilnībā nomainīta apkures un ventilācijas sistēma, elektroinstalācija, veikts kanalizācijas sistēmas remonts, izveidota jauna apgaismojuma sistēma un zibensnovedējs, kā arī saremontētas grīdas, uzstādīti jauni klozetpodi utt.).
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"