46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Sporta svētki trūcīgām ģimenēm ar bērniem

Фото: rezekne.lv
Rēzeknes pilsētas domes pārvalde “Sociālais dienests” sadarbībā ar Rēzeknes Sporta pārvaldi 12.jūlijā Rēzeknes novada Čornajas pagasta, Čornajā, mājās “Zīdu kolns” rīkoja sporta svētkus pilsētas trūcīgām ģimenēm ar bērniem, informē Anita Batare, Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes “Sociālais dienests” Atbalsta nodaļas vadītāja.
 Lai ģimenes ar bērniem kopīgi atpūstos un pavadītu brīvo laiku sportojot, pārvalde “Sociālais dienests” pirmo reizi organizēja sporta svētkus.

Sporta svētkos piedalījās 40 personas (ģimenes ar bērniem). Sporta spēļu dalībnieki sacentās vairākos sporta veidos: šautriņu mešanā, dažādu krāsu bumbiņu mešanā spainī, basketbola metienos un dažādās komandu stafetēs.
Ne vienmēr nozīmīgākās sacensības ir par medaļām. Bieži tā ir cīņa iekš sevis – neredzama, nenovēršama kauja katrā no mums. Sporta svētku noslēgumā visi sporta spēļu dalībnieki saņēma pārvaldes “Sociālais dienests” vadītāja Gunāra Arbidāna pateicības rakstus par aktīvu piedalīšanos ģimenes sporta svētkos.
 
Paldies visiem dalībniekiem un ģimenes locekļiem par dalību sporta svētkos, savukārt par pasākuma un par sporta aktivitāšu organizēšanu pateicības vārdi jāsaka pārvaldes “Sociālais dienests” Atbalsta nodaļas sociālajai rehabilitētājai Jekaterinai Lušņikovai un Sporta pārvaldes darbiniecēm Valentīnai Svilānei-Dūdai, Marijai Zaščerinskai, Edītei Korklišai, Marinai Ludboržai, Anitai Gudrenikai.
 
Sporta spēļu laikā ģimenes ar bērniem izbaudīja kopīgas komandas garu, sauļojās, peldējās, kopīgi cepa desiņas un baudīja silto un saulaino dienu. Gribas novēlēt visiem, lai jaukā svētku noskaņa un saliedētas ģimenes kā komandas sajūta jūs priecē un pavada arī ikdienā.
 
Pasākums tika finansēts no Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām projekta Nr.2014.FEAD/PO.01/23/09 līdzekļiem.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"