46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Noskaidroti Rēzeknes novada Junioru Volejbola līgas (JVL) 3. sezonas “Lielo” un “Mazo” kausu ieguvēji

Фото: rezeknesnovads.lv
17. decembrī Maltā noslēdzās Junioru Volejbola līgas 3. sezona. Sacensībās piedalījās 8 zēnu  un 7 meiteņu komandas. Turnīrs notika trijos posmos, kuru laikā tika noskaidrotas  JVL 3.sezonas spēcīgākās jauniešu komandas. Finālspēlēs komandas cīnījās par “ Mazo kausu” un “ Lielo kausu ”. Par “ Mazo kausu” jaunietēm cīnījās 4 komandas, kurās pārliecinošu uzvaru visās spēlēs guva Rēzeknes MIX komanda, otrā vieta Rēzeknes BJSS komandai, trešā vieta komandai no Maltas . “Mazo kausu” jauniešiem izcīnīja Bērzgales komanda, otrā vieta komanda Rezač no Rēzeknes , trešā vieta komandai no Kaunatas.
Spraigākās cīnas notika izspēlējot spēles par JVL 3.sezonas “Lielo kausu”. Jaunietēm to izcīnīja komanda no Krāslavas, otrā vietā ierindojās Makašānu komanda, trešā vietā Ezernieku komanda. Savukārt starp jauniešiem spēcīgākā bija komanda no Baltinavas. Otro vietu izcīnīja komanda no Ezerniekiem, trešajā vietā ierindojās komanda no Makašāniem (Makfei).
 
Par turnīra labākajiem spēlētājiem tika atzīti: jaunietēm -Agnese Madžule no Rēzeknes un Kristīna Križanovska no Krāslavas, jauniešiem – Artis Zvīdrs no Bērzgales un Jānis Keišs no Baltinavas.
 
Par labākajām komandu spēlētājām tika atzītas – Paula Sanija Ogriņa no Maltas, Linda Bumbiša no Makašāniem, Dagnija Vaišļa no Ezerniekiem, Santa Springa no Rēzeknes, Anna Marija Rivča no Maltas.
 
Par labākajiem komandu spēlētājiem tika atzīti- Jānis Jančenko no Ezerniekiem, Aigars Kalniņš no Makašāniem, Maksims Mihnonoks no Rēzeknes, Ruslans Belokurovs no Kaunatas, Rihards Antonovs no Kaunatas.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"