46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Kārsavā notiks “Treneris Runā” seminārs par fitnesu

Фото: facebook.com/uldis.laganovskis
Sestdien, 8. aprīlī, pulksten 10  Kārsavā, Kārsavas vidusskolas sporta zālē,  pirmo reizi notiks ''Treneris Runā'' seminārs, kuru kā ierasts vadīs sertificētais fitnesa treneris – Uldis Laganovskis.
“Funkcionālais fitness ir nodarbība, kura sevī ietver ātrumu, spēku, izturību, līdzsvaru un koordināciju. Funkcionālajā nodarbībā tiek attīstīta vispārējā izturība, daudzpusīgi nodarbinot vienlaicīgi vairākas muskuļu grupas. Tai skaitā dziļo muskulatūru, kas stiprina mugurkaulu un locītavas, tā pasagājot no traumām. 
 
Nodarbību laikā tiek mainīti vingrinājumi aerobā un anaerobā slodzē, izmantojot gan paša svaru, gan vingrinājumus ar partneri, kas veicina vielmaiņas paātrināšanos un liekā svara samazināšanos. Funkcionālā fitnesa nodarbības ir lieliska iespēja kārtīgi izkustēties un ir piemērotas visiem, neatkarīgi no fiziskās sagatavotības un vecuma,tāpēc es ceru uz Kārsavas novada iedzīvotāju atsaucību un degsmi uzlabot savu fizisko veselības stāvokli.”- stāsta Uldis Laganovskis. 
 
Treneri Uldis Laganovskis un Kaspars Vītols palīdzēs lauzt stereotipus, dalīsies savā pieredzē, izglītos un motivēs visus fitnesa interesentus semināra laikā apskatot sekojošas tēmas:
 
- par projektu "Treneris Runā"
- par veselīgu un sabalansētu uzturu (#īstsēdiens)
- par diētām un svara zaudēšanu
- par treniņiem un sirds veselību
- par sporta uzturu un steroīdiem
- par vērtībām
- par motivāciju un paškotroli.
 
Seminārs un nodarbība ir bezmaksas.8. aprīlī, pulksten 10:00 tiek aicināti visa vecuma Kārsavas novada iedzīvotāji. Vairāk informācijas pa tālruni- 29207196. 
 
Anna Zīmele
Kārsavas novada pašvaldības jaunatnes lietu speciāliste
 
Foto
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"