46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Sporta svētki visai ģimenei „Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”

Фото: rezekne.lv
Sestdien, 29. aprīlī Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta namā notiks sporta svētki visai ģimenei „Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”. Veselības, sporta un lieliska garastāvokļa svētki tiek organizēti visiem, kas grib atpūsties no ikdienas rūpēm un iegrimt sporta un svētku atmosfērā visai ģimenei.
Svētkos var piedalīties pilnīgi visi ģimenes locekļi – mammas, tēti, jebkura vecuma bērni, vecmāmiņas, vectētiņi, tantes, onkuļi un citi. Un, pat tad, ja Jūs nevarat palielīties ar sportiskiem sasniegumiem un panākumiem sportā, vienalga nāciet un piedalieties šajos svētkos! Jo galvenais svētku mērķis nav sporta sasniegumi, bet gan lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni, iepazīties un sadraudzēties ar tādām pašām ģimenēm kā Jūs.
 
Šoreiz ģimenes pasākuma tēma ir „Krāsu pasaulē”. Dalībniekus gaida jautri konkursi un stafetes, speciāls konkurss tētiem, bet pašus mazākos gaida sacensības “Rāpotāju skrējiens”.
 
Papildus ģimeņu konkursiem un stafetēm uzstāsies sporta kluba “TFK Rēzekne” sportisti. Pie tam visiem dalībniekiem būs balvas!
 
Formas tērps – sportisks apģērbs. Mēs piedāvājam apģērbu papildināt ar „Krāsu pasaulē” tematikai atbilstošiem aksesuāriem. Oriģinālākie personāži tiks apbalvoti.
Lai piedalītos sportiski izklaidējošajos svētkos, līdz 27. aprīlim jānosūta pieteikums brīvā formā uz e-pastu konkurspr@inbox.lv vai pa tālruni 28375137. Pieteikumā jānorāda visu ģimenes locekļu vārdi un uzvārdi, bērnu vecums, ģimenes komandas nosaukums, kontakttālrunis.
 
Būs jautri un interesanti! Tāpēc mēs ar prieku aicinām visus nākt, skatīties un piedalīties!
 
Ieeja brīva!
 
Svētkus organizē „Rēzeknes Māmiņu klubs” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldi. Pasākumu atbalsta: Rēzeknes pilsētas dome, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde, A/S "SEB banka" Rāznas filiāle, SIA "Planeta", SIA "SAIN", karatē klubs „Sakura”, sporta klubs “TFK Rēzekne”.
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"