46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Apbalvota vieglatlēte Gunta Latiševa-Čudare

Фото: rezekne.lv
Ceturtdien, 12. oktobrī, Rēzeknes pilsētas domē par veiksmīgi aizvadītu 2017. gada sezonu tika sveikti vieglatlēte Gunta Latiševa-Čudare un treneris Pēteris Stripkāns.
Gunta Latiševa-Čudare 2017. gadā izcēlās ar ļoti augstiem rezultātiem starptautiska līmeņa sacensībās, kļūstot par Eiropas čempioni 400 metru distancē U-23 vecuma grupā, iegūstot sudraba medaļu 200 metru distancē Universiādē (arī zināma kā Pasaules studentu spēles), kā arī ierindojoties 14. vietā Pasaules čempionātā 400 metru distancē, kur uzrādīja vislabāko rezultātu visu Eiropas sportistu konkurencē.
 
Lai pateiktos par Rēzeknes pilsētas vārda popularizēšanu, kā arī atbalstītu Guntas Latiševas-Čudares tālāko izaugsmi un augstu mērķu sasniegšanu, viņai tika piešķirta naudas balva 3000 eiro apmērā. Atzinību saņēma arī viņas pirmais un esošais treneris Pēteris Stripkāns, kuram tika piešķirta naudas balva 500 eiro apmērā.
 
Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs, sveicot sportisti, uzsvēra to, ka viņas sasniegumi ir tikai neliela daļa no veiksmes stāsta, jo Guntas Latiševas-Čudares aktivitāte un dalība dažādos pasākumos iedvesmo pievērsties veselīgam dzīvesveidam un tiekties uz augstiem mērķiem arī citus cilvēkus.
 
Gunta Latiševa-Čudare pateicās par milzīgo atbalstu, ko saņem no rēzekniešiem, kā arī apsolīja turpināt cītīgi trenēties un iesaistīties citās aktivitātēs. Viņa uzsvēra arī trenera Pētera Stripkāna ieguldījumu viņas izaugsmē un sasniegumos.
 
Vēlam Guntai veiksmi arī turpmākajos startos! 
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"