46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Veiksmīgs slēpošanas sezonas noslēgums

Фото: rezekne.lv
Svētdien, 11. martā sporta organizācija “Sedna” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldi rīkoja noslēdzošo 2017./2018. gada sezonas distanču slēpošanas posmu “Rēzeknes Slēpes – 2018”.
Visi dalībnieki saprata, ka šī visticamāk ir pēdējā iespēja paslēpot šajā sezona. Arī pārējie apstākļi šim pasākumam bija labvēlīgi: laiks bija brīnišķīgs, trase – sagatavota, slēpošanas dalībnieki – visdažādākie, skatītāji gaida, daudzie foto un video reportieri filmē. Ko gan vēl vajag? Pēc reģistrācijas plkst. 12.00 no plkst. 13.00 sākās starti. Visi centās, kā vien varēja, un rādīja, ko spēja. Rezultātā 4 km distancē sievietēm labākās bija Dagnija Kotāne un Vita Avišāne. Starp jaunākajiem izcēlās Raivo Āboliņš. Vīriešiem savās kategorijās uzvaru svinēja Jānis Circens (labākais laiks slidsolī), Marks Žukovs, Oļegs Pavlovs (labākais laiks klasiskajā solī), Gunārs Pleikšnis, Ēriks Ribakovs un Staņislavs Valujevs, kuram ir 75 gadi un kurš kopš 2013. gada nav izlaidis nevienas no mūsu rīkotajām sacensībām!
 
Rezultātā varam droši konstatēt, ka slēpošanas svētki izdevās un visi uzlādējās ar labu un pozitīvu enerģijas lādiņu līdz nākamajai sezonai. Paldies arī visiem, kas bija ar mums – palīdzēja, filmēja, juta līdzi, piedalījās. Līdz nākamajai reizei slēpošanas trasēs!
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"