46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Aizritējušas Rēzeknes slimnīcas darbinieku sporta spēles

Фото: Laura Sondore-Strode
Piektdien, 17. jūnijā, Medicīnas darbinieku dienas priekšvakarā, Cirmas ezera krastā, atpūtas kompleksā „Cirmas ezerkrasts” ar mērķi popularizēt veselīgu dzīves veidu veselības aprūpes jomā strādājošiem speciālistiem un viņu ģimenēm, norisinājās ikgadējās Rēzeknes slimnīcas medicīnas darbinieku sporta spēles.
Pasākuma laikā tika padomāts par netradicionālu pieeju dažādu sporta spēļu organizēšanā, komandām tika sagatavoti vairāki uzdevumus, kuros vairāk par ātrumu un izveicību tika pārbaudīta dalībnieku izdoma un attapība, piemēram, disciplīnā „Plivinātājs”  tālumā bija jāmet bahilas, savukārt, „Ārsta bumba” ar smagas bumbas palīdzību jānogāž pēc iespējas vairāk medicīnas   preparātu. Sporta spēlēs bija jāveic arī komandu stafetes, tādas kā „Dakter, glāb!” un individuālās disciplīnas: tika noskaidrots Rēzeknes slimnīcas stiprinieks un stipriniece.


Visa vakara garumā, kad Cirmas ezera krastā valdīja sportiska degsme un azarts, tika noskaidroti arī uzvarētāji – 3. vietu komandu kopvērtējumā ieguva Neiroķirurģijas nodaļas un citu „cīš lobu” mediķu apvienotā komanda, 2. ierindojās Administrācijas strīpainā komanda, bet absolūtu uzvaru izcīnīja Telpu uzkopšanas saulaini dzeltenā komanda.
 
Sporta spēļu noslēgumā dzirkstīja humors un rībēja deju soļi, tādejādi tika uzkrāta enerģija turpmākajam darba cēlienam!
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"