46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

U-10 futbola turnīrs notiks Rēzeknē

Фото: Latvijas futbola federācija
No 19. līdz 21. augustam Rēzeknē spēkiem mērosies 12 Latvijas labākās U-10 vecuma grupas jeb 2006. dzimšanas gada futbolistu komandas, kas cīnīsies par LFF kausa trofeju futbolā 8:8, informē Latvijas Futbola federācijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis.
Visas turnīra spēles uzņems Rēzeknes Sporta pārvaldes stadions, 18. novembra ielā 39. Piektdien pirmie mači sāksies plkst. 14:00, bet sestdien un svētdien – plkst. 10:00.
 
Turnīrā 12 komandas vispirms aizvadīs apakšgrupas spēles, kur A grupā vienkopus spēkosies FS METTA, FK Liepāja,Vidzemes FC, JDFS Alberts, FK Spartaks/Jūrmalas SS un BFC Daugavpils-2 vienības, bet B grupā tiksies BFC Daugavpils, SK Babīte, FK Tukums-2000/TSS, FK Ventspils, Academ FC un Madonas BJSS/Lubāna futbolisti.
 
Piektdien un sestdien norisināsies apakšgrupu spēles, bet svētdien komandas atkarībā no grupu cīņās uzrādītajiem rezultātiem aizvadīs izšķirošos mačus par kopvērtējuma vietām.
 
Spēļu kalendārs, kopvērtējuma tabula un rezultāti atrodami ŠEIT.
 
LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.
 
Turpmākajos LFF kausa izcīņas turnīros no 26. līdz 28. augustam Valmierā tiksies U-11 vecuma grupas komandas, bet no 2. līdz 4. septembrim Ventspilī pulcēsies U-12 vecuma grupas futbolisti.

lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"