46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

SBL sezonas vērtīgākais spēlētājs- rēzeknietis Renārs Bulduris (RTA/VRK)

Фото: no personīgā arhīva
Noslēdzoties Studentu basketbola līgas 14.sezonai , kurā komandu skaits ir atgriezies veiksmīgajā astotniekā, 21. martā, Rīgā, Meža skolā, tika noskaidroti Studentu basketbola līgas vērtīgākie spēlētāji. Par SBL sezonas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts rēzeknietis Renārs Bulduris, kurš spēlē Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas/Valsts Robežsardzes koledža (RTA/VRK) komandā.
“Protams, ka tas ir ļoti liels gods saņemt tik augstu novērtējumu, es jūtos ārkārtīgi pagodināts, ka profesionāļi novērtēja manu sniegumu, tomēr jāatzīst, ka tas ir visas komandas darbs, jo bez komandas kopējiem spēkiem es nespētu iegūt šos apalvojumus. Tā ir mūsu kopēja uzvara, katrs no spēlētājiem ir pelnījis tikt novērtēts.

Man gribētos pateikt paldies mūsu trenerim Aivaram Kaupužam, par viņa ieguldījumu, kurš vienmēr mūs kā komandu ir atbalstījis un iedvesmojis, kā arī visai RTA/VRK komandai. Tā ir mūsu kopējā uzvara! Reizē es jūtos lepns, ka arī reģionālās basketbola komandas var parādīt augstus sasniegumus Latvijas mērogā. Par Rēzekni tiek runāts kā par basktetbola lielpilsētu, tā ir patīkama sajūta, jo balvu pasniegšanas ceremonijā īsti neviens negaidīja, ka kāds jaunietis no Rēzeknes iegūs visas trīs godalgas.  Iegūtās balvas un atzinība ir smaga darba rezultāts, kas man sniedz gandarījumu un motivāciju neapstāties, bet turpināt attīstīties. ”- stāsta SBL sezonas vērtīgākais spēlētājs Renārs Bulduris.

Atgādināsima, ka SBL izveidoja pirmo apli, otro apli, kā arī regulāro sezonu, kurā tika noskaidroti labākie basketbolisti. Rēzeknietis Renārs Bulduris saņēma visus trīs apbalvojumus, kļūstot par Studentu basketbola līgas sezonas vērtīgāko spēlētāju. 
 
 
lat.46.lv  
Foto


Комментарии (0-1/1)
Jancis 22.03.2016 16:23
Malacis ! Liels prieks par tādu talantu Rēzeknē !
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"