46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

“TFK RĒZEKNE/TRANS SPEED” kļūst par Latvijas čempioniem (foto)

Фото: Facebook
26.martā Valsts robežsardzes koledžas sporta kompleksā Rēzeknē telpu futbola amatieru komanda “TFK RĒZEKNE/TRANS SPEED” izspēlēja savu noslēdzošo spēli Latvijas 1.līgas telpu futbola 2015./16.g. sezonas čempionāta ietvaros, ar rezultātu 4:3 pārspējot viesu komandu “TENTE” (Ropaži), un kļuva par Latvijas čempioniem.
Pēc spēles notika apbalvošanas ceremonija, kurā sporta kolektīvam “TENTE” tika pasniegtas sudraba godalgas, bet Rēzeknes komanda saņēma zelta medaļas, sacensību uzvarētāja kausu un ceļazīmi uz Latvijas telpu futbola 2016./17.g. sezonas čempionāta virslīgu, kas sāksies jau septembrī. Komanda “TFK RĒZEKNE/TRANS SPEED” un tās dalībnieki ieguva arī piemiņas balvas dažādās čempionāta nominācijās: rezultatīvākais spēlētājs – Guntars Silagailis (34 vārti), labākais vārtsargs (Aigars Bondars, labākais komandas spēlētājs – Vitālijs Aguls, labākais treneris – Vitālijs Voskāns, FAIR PLAY (disciplinētākā komanda) – “TFK RĒZEKNE/TRANS SPEED”.
 
Arī rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs atzīmēja mūsu telpu futbola komandas panākumus, sakot svinīgo uzrunu un personīgi pasniedzot katram komandas spēlētājam piemiņas dāvanu no Rēzeknes pilsētas domes. Komandu sveica un laba vēlējumus izteica arī Sporta pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs un Latvijas Telpu Futbola asociācijas izpilddirektors Artjoms Samuilovs. Savukārt telpu futbola kluba “TFK RĒZEKNE” dibinātājs un treneris Vitālijs Voskāns publiski pateicās abām komandām, skatītājiem un līdzjutējiem, kā arī Rēzeknes komandas partneriem.
 
Sporta svētkus krāšņākus padarīja Rēzeknes 5.vidusskolas popgrupas “Šurumsburums” dziesmas (vadītājas Ieva Arbidāne un Inga Mazure), kā arī kluba TFK RĒZEKNE sporta deju grupas “Soul Call” (vadītāja Karīna Kupcova) uzstāšanās. Pasākumu vadīja Latvijā pazīstams šovu vadītājs, kā arī liels telpu futbola mīļotājs Vladimirs Belijs. Interese par šo sporta pasākumu bija tik liela, ka Valsts robežsardzes koledžas sporta kompleksā līdzjutējiem pietrūka vietas.
 
Apsveicam mūsu pilsētas telpu futbola komandu ar uzvaru un vēlam tai cienīgus rezultātus daudz augstākā līmenī! Savdabīgs mēģinājums pirms nākamās sezonas būs spēle par nokļūšanu Latvijas telpu futbola kausa 2016 finālā, kas notiks laikā no 6. līdz 20. aprīlim. “TFK RĒZEKNE/TRANS SPEED” visticamāk būs Latvijas trīskārtējā čempione – Rīgas komanda FK “RABA”, kuras sastāvā ir četri Brazīlijas leģionāri.
 
Vitālijs Voskāns: “Mūsu komandai sezonas galvenais uzdevums bija piesaistīt vietējo skatītāju Rēzeknes tribīnēs un dāvāt viņam daudzus neaizmirstamus iespaidus ar savu spēli aktīvā uzbrukumā un pozitīviem rezultātiem. Tāpat mēs gribējām arī pieteikt Rēzeknes talantīgos telpu futbola sportistus ārpus mūsu pilsētas robežām. Domāju, ka mums izdevās izpildīt nospraustos mērķus.
 
Komandas sastāvā bija Rēzeknes un Ludzas bērnu-jaunatnes futbola skolas audzēkņi (bijušie un esošie) un jaunie telpu futbola kluba “TFK RĒZEKNE” audzēkņi, kā arī, lai stiprinātu komandu, bija uzaicināti divi futbolisti no Ukrainas (Harjkova) – Vitālijs Baicurs un Deniss Jarkins. Bez šaubām, liela loma mūsu komandas sastāvā bija arī pieredzējušajam vārtsargam Aigaram Bondaram, kurš ir Latvijas virslīgas četrkārtējs čempions (FK RABA un FK NIKARS sastāvā), labākais valsts vārtsargs (11 gadu garumā) un Latvijas nacionālās telpu futbola komandā spēlējošais vārtsargs.
 
Komandai ir liels potenciāls, ņemot vērā to, ka tā ir amatierkomanda un pagaidām tai nav atbilstošu apstākļu pilnvērtīgam treniņu procesam gan pirmssezonas periodā, gan kalendāro spēļu laikā. Diezgan augsts individuālais meistarības līmenis ir vairākiem mūsu komandas spēlētājiem, daļa no kuriem ir Latvijas jauniešu telpu futbola izlasē (U-12) (Renārs Šķesters, Egils Jegorovs, Vitālijs Aguls, Sergejs Prokopkins). Arī Rēzeknes telpu futbola komandas mentors ir Latvijas jauniešu izlases galvenais treneris, strādājot ciešā sadarbībā ar telpu futbola pasaulē pazīstamo portugāļu speciālistu (10 gadus galvenais Portugāles izlases treneris), pašreizējo Latvijas astoņkārtējo čempionu komandas FK NIKARS mentoru Orlando Duatri un Latvijas pamatizlases komandas galveno treneri Artūru Šķetovu.
 
Ar savu veiksmi šajā komandas attīstības posmā ceram sev piesaistīt lielāku pilsētas vadības un komandas potenciālo finanšu partneru uzmanību, lai popularizētu telpu futbolu Rēzeknes pilsētā un sasniegtu pozitīvus rezultātus augstākā līmenī.
 
Gribu vēlreiz pateikties viesiem tiem (līdzjutējiem, partneriem, komandas dalībniekiem), kas veica savu ieguldījumu mūsu kopīgajā pirmajā uzvarā!”

 
 

http://www.rezekne-tfk.lv/?q=node/3114

Posted by TFK Rēzekne on Monday, 28 March 2016
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"