46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Domē godina Rēzeknes “Ezerzeme”/BJSS komandas basketbolistus

Фото: Anna Kuzmina
Otrdien, 24. maijā Rēzeknes pilsētas domē tika sveikti Rēzeknes “Ezerzeme”/BJSS komandas basketbolisti un treneris Aleksejs Grehovs, kuri VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas “Persil” U13 vecuma grupā ieguva pirmo vietu, kļūstot par Latvijas čempioniem, vēsta pašvaldībā. 
Finālspēlē, kura 1. maijā norisinājās Jēkabpilī, rēzeknieši ar rezultātu 53:52 pārspēja Ādažu basketbolistus. Līdz šim nevienai Rēzeknes basketbola komandai nebija izdevies kļūt par Latvijas čempioniem.
 
Rēzeknes “Ezerzeme”/BJSS līderis Kristaps Arbidāns tika atzīts par "Persil" U13 grupas vērtīgāko spēlētāju, bet cits komandas spēlētājs Rihards Teirumnieks tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā.
 
Pateicībā par veiksmīgi aizvadīto sezonu, kā arī Rēzeknes pilsētas vārda popularizēšanu, Rēzeknes pilsētas dome komandai piešķirs finansējumu braucienam uz turnīru Somijā, kas norisināsies augusta beigās.
 
Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs godināšanas pasākumā: “Kļūšana par Latvijas čempioniem ir lielisks sasniegums, kas parāda, ka ar smagu darbu un mērķtiecību var sasniegt visaugstākos mērķus. Rēzeknes pilsētas dome ļoti augstu vērtē trenera Alekseja Grehova ieguldījumu un vēl veiksmi arī turpmākajās sezonās. Gribam, lai sportisti saprot, ka panākumi tiek pienācīgi novērtēti, tāpēc, lai komanda spētu veiksmīgi sagatavoties nākamajai sezonai, sniegsim iespēju piedalīties starptautiskā turnīrā Somijā.”
 
Kļuvis zināms, ka Rēzeknes U13 vecuma grupas basketbolisti arī kļuvuši par trešās vietas ieguvējiem Baltijas basketbola līgas turnīrā zēniem, kas jaunāki par 13 gadiem.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"