46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Kovšu ezera pludmalē norisinājās 2016.gada atklātais pludmales volejbola turnīrs vidusskolām

Фото: Mona Pavloviča
Šī gada 27. un 31.maijā Kovšu ezera pludmalē norisinājās Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu jaunatnes 2016.gada atklātais turnīrs pludmales volejbolā. 27.maijā no plkst. 10:00 spēles aizvadīja pamatskolas skolēni (gan zēni, gan meitenes) divās grupās – dzimuši 2002.gadā un jaunāki un dzimuši 2000.g. un jaunāki, bet 31.maijā laukumos par uzvaru cīnījās vidusskolu jaunieši un jaunietes dzimuši 1997.gadā un jaunāki/-as, informē BJSS sporta metodiķe Mona Pavloviča.
Pamatskolas grupā piedalījās komandas no Rēzeknes pilsētas izglītības iestādēm (RV1Ģ; RVPĢ), kā arī no novada – Bērzgales, Kaunatas un Malnavas. Jaunākajā grupā (2002.g. un jaunāki/-as) meiteņu grupā uzvara Bērzgales komandas meitenēm Viktorijai Žukovai un Annai Tripanei (2.vieta Santa Springa un Sanita Bērziņa no RV1Ģ; 3.vieta Sabīnei Soboļevai un Dagnijai Apīnei no RV1Ģ), bet zēniem zelta medaļas izcīnīja Rūdolfs Poišs un Valdis Jakuškins no RV1Ģ, aiz sevis atstājot Ervīnu Zlatkus un Emīlu Zeltiņu no RV1Ģ, bet 3.vietu izcīnīja Ernests Mališevs un Daniels Gopoņenko no RV1Ģ.
 
Vecākajā grupā (dzimuši 2000.g. un jaunāki), meiteņu konkurencē uzvaru svinēja meitenes no RV1Ģ un Laudonas pamatskolas komandas – Agnese Madžule un Elīza Poiša, aiz sevis atstājot RVPĢ skolnieces Natāliju Ivenkovu un Dinu Gražuli. Trešo vietu izcīnīja Ērika Peļņa un Linda Ķeisele no Kaunatas.
 
Zēnu grupā pieteikumus iesniedza 7 komandas, kas ļāva zēnus sadalīt 2 grupās un izspēlēt izslēgšanas kārtu. Kā pirmie no A grupas, sakrājot 9 punktus 3 uzvarās, uz izslēgšanas spēlēm „izgāja” Rihards Antonovs un NikitaKopmanis no Kaunatas un kā otrie Eduards Vigups un Modris Vasiļevskis no RVPĢ ar 6 punktiem, bet no B grupas izslēgšanas kārtā piedalījās Lauris Lelis un Artis Zvīdris no Bērzgales un Matīss Teodors Seleckis un Emīls Donāns. Cīņā par 3.vietu sevi pieteica Matīss Teodors Seleckis/ Emīls Donāns un Eduards Vigups/modrisVasiļevskis, un ar rezultātu 2:1 bronzas medaļas nonāca M.T. Selecka un E. Donāna īpašumā. Lielajā finālā savā starpā tikās Rihards Antonovs/NikitaKopmanis un Lauris Lelis/Artis Zvīdris. 3 setu cīņā pārāki izrādījās L. Lelis un A. Zvīdris, atstājot R. Antonovu un N. Kopmani 2.vietā.

Vidusskolas grupā konkurence bija lielāka un cīņas sīvākas. Meiteņu grupā tika pieteiktas 7 komandas, tajā skaitā – 3 komandas no RV1Ģ, divas no Bērzgales un pa vienai no Malnavas un Kaunatas. Meitenes tika sadalītas 2 apakšgrupās un tika izspēlēta izslēgšanas kārta. Tiesības tajā piedalīties izcīnīja Anna Tripane/Viktorija Žukova un Sanija Kokoreviča/Sintija Larionova no A grupas, kā arī Linda Bumbiša/Amanda Lele un Liāna Zeltiņa/Daina Kudravska no B grupas. Finālā par 3.vietu spēkiem mērojās Liāna Zeltiņa/Daina Kudravceva un Sanija Kokoreviča/Sintija Larionova, pārākas izrādījās S. Kokoreviča un S. Larionova no Malnavas koledžas. Par 1.vietu savā starpā cīnijās Anna Tripane/Viktorija Žukova un Linda Bumbiša/Amanda Lele. Uzvaru svinēja L. Bumbiša un A.Lele no Bērzgales, kuras sīvā cīņā ar uzvaru vienā setā ar rezultātu 21:19 uzveica pretinieces.

Zēni savā grupā (12 komandas) izlozēja savu kārtas numuru un pēc tā tikai ievietoti divmīnusu sistēmas modelī, kas deva iespēju turpināt dalību sacensībās arī pēc pirmā zaudējuma. Zīmīgi, ka par uzvarētājiem kļuva komanda, kas līdz finālam nokļuva pēc zaudētas ¼ fināla spēles.
Par 3.vietu savā starpā cīnijās StanislavsJermakovs/Eduards Dekterevs un Aleksandrs Malkevics/Aigars Kalniņš. Spēle bija vienlīdzīga, taču tās izskaņā veiksme nostājās StanislavaJermakova/Eduarda Dektereva pusē un ar uzvaru 2:1 tika izcīnīta bronzas medaļa. Spēlē par zeltu tikās Raimonds Kuropatkins/Kristers Slišāns no Malnavas koledžas un Zigmārs Keišš/Arvils Keišs no Baltinavas. Arī šis fināls bija ļoti saspringts un uzvarētāja noskaidrošanas nācās izspēlēt 3.setu. Uzvaru ar 2:1 svinēja Z. Keišs/A. Keišs no Baltinavas.
 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"