46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknieši piedalās čempionātā un spartakiādē grieķu - romiešu cīņā

Фото: wrestlingferrum.lv
Sestdien, 28.maijā, un svētdien, 29.maijā, norisinājās Ziemeļvalstu čempionāts grieķu - romiešu cīņa, kurā piedalījās trīs Rēzeknes cīkstoņi, kā arī Rēzekne BJSS cīņas nodaļas audzēkņi piedalījās Daugavpils skolēnu spartakiādē grieķu - romiešu cīņā, informē Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne - Dūda.
Sestdien, 28.maijā, un svētdien, 29.maijā, norisinājās Ziemeļvalstu čempionāts grieķu - romiešu cīņa, gan pieaugušajiem, gan junioriem, gan kadetiem. Latvijas sportistu vidū bija arī trīs Rēzeknes cīkstoņi – Iļja Rešetņikovs, kadeti Artis Mežors un Artjoms Seļužickis. Sacensībās piedalījās Dānijas, Igaunijas, Lietuvas, Norvēģijas, Somijas, Zviedrijas sportisti.
 
Pieaugušo konkurencē svara kategorijā līdz 85kg godalgoto trešo vietu izcīnīja Iļja Rešetņikovs, trīs cīņās izcīnot uzvaras – ar rezultātu 3:1, 4:0 un 5:0, bet divās cīņās atzīstot pretinieka pārākumu – ar 0:4 un 0:3. Pirmo vietu izcīnīja Zviedrijas cīkstonis E.Sandahl.
 
Ne tik veiksmīgs starts izdevās kadetiem. Svara kategorijā līdz 63kg Artis Mežors pirmajās divās cīņās zaudēja un no tālākām cīņām izstājās. Arī Artjomam Seļužickim (līdz 76kg) sacensības beidzās pēc pirmajām divām zaudētajām cīņām, finālcīņām nekvalificējoties.
 
Rēzekne BJSS cīņas nodaļas audzēkņi piedalījās Daugavpils skolēnu spartakiādē grieķu-romiešu cīņā. Par sacensību uzvarētāju svara kategorijā līdz 35kg kļuva Daniils Groms, ar sudraba medaļām mājās atgriezās Germans Dergačovs (līdz 30kg) un Iļja Grabovskis (līdz 50kg). Bronzas godalgas izcīnīja Jaromirs Žukovs (līdz 30kg), Aresterijs Starjkovs (līdz 36kg) un Nikita Starovoitovs (līdz 45kg). Bet piektās vietas izcīnīja Kirils Beķers (līdz 29kg), Danila Čudars (līdz 36kg) un Nikita Ameļkovs (līdz 45kg).
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"