46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknietis Aleksejs Grehovs atzīts par labāko sezonas treneri Latvijā

Фото: Aleksejs Grehovs
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece pirmdien, 13.jūnijā, Saeimas namā sveicot mācībās sekmīgākos VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) basketbolistus, labākos trenerus un tiesnešus  pauda gandarījumu par sportistu augsto profesionālo sniegumu un treneru neatlaidīgo darbu jauno talantu turpmākā attīstībā, viņu vidū par vienu no labākajiem sezonas treneriem tika atzīts SK Ezerzeme/Rēzekne treneris Aleksejs Grehovs. 
Kā portālam 46.lv pastāstīja  Aleksejs Grehovs: “Es jūtos lepns un gandarīts par saņemot  apbalvojumu, jo saņemt  apbalvojumu ir liels gods gan man personīgi, gan pilsētai. Es jūtos gandarīts, ka mans darbs un manu audzēkņu sasniegumi tika novērtēti. Tas man bija pārsteigums, jo es necerēju, ka var saņemt apbalvojumu otrreiz, tas ir kā pierādījums tam, ka nevelti esmu saņēmis apbalvojumu pagājušo gadu, bet reizē tā ir vēl lielāka atbildība nepievilt savus audzēkņus, lai kopā mēs sasniegtu vēl augstākus mērķus. Saeimas namā apsveica arī jaunos basketbolistus, kuriem ir labas sekmes mācībās. Man ir patiess prieks un gandarījums par jaunajiem basketbolistiem – Rolandu Barkānu un Renāru Saukānu, kuri saņēma atzinības rakstus.”.
 
Saeimas namā ik gadu Latvijas Republikas čempionāta sezonas beigās tiek sveikti LJBL mācībās sekmīgākie spēlētāji, kuriem liecībā nevienā priekšmetā nav zemākas atzīmes par septiņi, labākie treneri un tiesneši, kā arī Baumaņa kausa ieguvēji.
 
Atzīmēsim, ka Aleksejs Grehovs tika atzīts par vienu no  labākajiem Jaunatnes basketbola līgas treneriem Latvijā arī 2015. gadā. 
 
Sveicam un lepojamies!
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
janis 15.06.2016 19:03
Apsveicu, novēlu tā turpināt, lai nākotnē Rēzeknes komanda būtu Aldaris LBL. Paldies!!!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"