46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Kārsavas novada jaunieši pulcējas uz sportisku pasākumu “Sportiskā pēcpusdiena Malnavā” (foto)

Фото: Facebook/karsavasjauniesi
Svētdien, 19. jūnijā, Malnavas stadionā pulcējās vieni no jaunākajiem un aktīvākajiem Kārsavas novada iedzīvotājiem, lai ļautos sportiskam azartam un sāncensībai, cīnītos par uzvaru sportiskajā pēcpusdienā, informē Kārsavas novada jaunatnes lietu speciāliste Anna Zīmele.
Gribētos atzīmēt, ka jaunieši bija īpaši pacentušies sporta spēļu vadīšanā un organizēšanā, pateicoties trīs meiteņu Karīnas Poikānes, Junoras Streļčas un Undas Streļčas idejai, kā arī vēlmei, tikai ar nelielu organizatorisko palīdzību, meitenes pašas novadīja savu pirmo pasākumu visa vecuma bērniem, ļaujot bērniem piedalīties sportiskās un radošās aktivitātēs.
 
Jaunatnes lietu speciāliste Solvita Dzērkale uzsver, „ir fantastiski redzēt, kā jaunietis tikai ar nelielu impulsu ir spējīgs paveikt lielas lietas un nebaidīties no atbildības, lai padarītu ikdienu sportiskāku un krāšņāku, lai arī tās ir tikai vietējā mēroga sporta spēles.”
 
Pasākumā bērniem bija iespēja piedalīties dažādās un interesantās sporta spēlēm atbilstošās aktivitātēs un kopā ar citiem jauniešiem pavadīt laiku īpašā atmosfērā, kas visu pasākuma laiku valdīja Malnavas stadionā. Kopā bija sanākuši 16 jaunieši dažādās vecuma grupās, bet tas netraucēja saliedēties un iepazīt vienam otru jaunizveidotajās komandās, lai cīnītos par uzvaru. Jaunieši tika sadalīti trijās komandās, lai ikviens būtu uzvarētājs, neskatoties uz to, cīņa par 1. vietu bija spraiga un azartiska, jo komandas cīnijās par katru punktu.  Rezultātā uzvaras laurus plūca un 1.vietu izcīnija “Labākie un ātrākie”, 2. vietā aiz sevis atstājot komandu “Susliki”, savukārt,  trešajā vietā ierindojās “Arbūzi”. Pēc pasākuma norisinājās svinīgā apbalvošana un jaunieši devās baudīt pēcpusdienu uz biedrības "Kārsavas novada jauniešu centrs "Pūga" telpām.
 
Pasākuma mērķis bija realizēt jauniešu ideju dzīvē, dodot iespēju bērniem  sportiskā garā atpūsties, gūt jaunas emocijas un visiem kopā jautri pavadīt laiku, kā arī veicināt atbildību un attīstīt  pirmās prasmes pasākumu plānošanā, organizēšanā, un vadīšanā. 
 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"