46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes novada Bērnu-jaunatnes sporta skolas jaunie basketbolisti turpina sajust spēles garšu

Фото: rezeknesnovads.lv
9.martā, īsi pirms Latvijas Basketbola savienības rīkotajām sacensībām “Kāruma kauss”, Maltas daudzfunkcionālā zālē tikās Rēzeknes novada Bērnu-jaunatnes skolas jauno basketbolistu paaudze. Šoreiz maltēnieši sagaidīja spēles pretiniekus no Dricāniem un Nautrēniem gan zēnus , gan meitenes. Sadraudzības saspēles norisinājās starp 4 meiteņu un 4 zēnu komandām. Rezultāts spēlēm nebija svarīgs. BJSS treneru mērķis bija nostiprināt audzēkņiem treniņprocesā apgūtos basketbola spēles noteikumus un pirmos spēles tehnikas elementus – driblu, piespēles un metienu grozā.
Liels paldies SEB bankas ziedojumam, ar kura palīdzību Rēzeknes novada Bērnu-jaunatnes sporta skolai bija iespēja papildus iepriecināt visus bērnus ar atslēgu piekariņiem un garšīgiem svētku kliņģeriem!
 
Savukārt 14. un 15.martā, skolēnu pavasara brīvdienās, Rēzeknes novada sporta skolas 4 komandas devās uz “Kāruma kausa” spēlēm, kuras norisinājās Rīgā, Madonā un Rēzeknē. Turnīrs notiek 4 posmos Latvijā jau septīto sezonu. Šosezon no visas Latvijas rekordliels spēlētāju skaits piesakās uz katru no posmiem  3.posmā pieteicās 133 komandas, kuru skaitā bija arī mūs mazie basketbolisti no Maltas, Dricāniem un Nautrēniem.
 
Paldies treneriem, Inesei Bolšijai, Līgai Ludboržai un Andrim Putrānam par  jaunās paaudzes motivēšanu spēlēt basketbolu un sajust spēles garšu, kura ne vienmēr ir tik salda!
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
reals 22.04.2017 21:36
Labākā vieta kur iegādāties kvalitatīvu sporta uzturu par labām cenām! https://www.iherb.com/?rcode=IKU492
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"