46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

“Future Football Latvia” sāks savu darbību Rēzeknē. Aicina uz papildtreniņiem!

Фото: Facebook
Profesionālais futbols sākas treniņos, tāpēc “Future Football Latvia” ir nolēmis atvērt savas filiāles darbību Rēzeknē un organizēt treniņus. Treneri jau agrā vecumā apzinās futbolistu individuālās spējas. Viens no talantīgākajiem Latvijas futbolistiem Edgars Gauračs kopā ar Rihardu Ivanovu un “Future Football Latvia” ir nolēmis organizēt savu darbību Rēzeknē tā, lai virzītu talantīgākos audzēkņus sasniegt jaunas virsotnes, kļūstot par profesionāliem futbolistiem. 
“Esam priecīgi paziņot, ka mēs strauji attīstamies un tuvākājā laikā sāks darboties mūsu filiāles Rēzeknē un Liepajā.
 
Mēs uzskatām, ka profesionālais futbols sākas treniņos, pat vairāki pieredzējuši treneri mēdz teikt, ka 90% no futbolista panākumiem ir meklējami kvalitatīvā darbā treniņos. Mēs organizējam papildtreniņus, kuros tiek izmantotas modernas tehnoloģijas un unikāli vingrinājumi. Ka arī mēs sastādīsīm indivuduālo plānu, sekosim individuālajai izaugsmei, vērojot spēlētāju spēlēs, kā arī lielu uzmanību pievērsisim pareizam un sabalansētam uzturam.
 
Mūsu galvenais mērķis ir veicināt futbolista attīstību un motivēt spēlētāju, lai viņš kļūtu par profesionālu futbolistu.”- uzsver „FFL” dibinātājs Edgars Gauračs.
 
Vairāk informācijas:
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"