46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Šogad jau astoto gadu Rēzeknē notika sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Фото: rezekne.lv
Rēzeknes pilsētas domes pārvalde “Sociālais dienests” sadarbībā ar Sporta pārvaldi 2016. gada 7. jūlijā plkst. 10.00 Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes stadionā organizēs sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
Sporta spēlēs piedalīsies Pensionāru sociālo pakalpojumu centra klienti, bērni no Bērnu sociālo pakalpojuma centra, kā arī Rēzeknes invalīdu biedrības, Invalīdu un viņu draugu apvienības „Impulss”, Latvijas Neredzīgo biedrības Rēzeknes teritoriālās organizācijas un Latvijas Nedzirdīgo savienības Rēzeknes reģionālās biedrības biedri, Rēzeknes diabētu biedrība, biedrība „Eņģeļi ar mums”, biedrība „SAULES STARS AV” un „Rasa”, biedrība „Autisma atbalsta punkts Rēzeknē”.
 
Sporta spēļu dalībnieki sacentīsies vairākos sporta veidos: vieglatlētikas disciplīnās - 100m skrējienā, lodes grūšanā, kā arī basketbola metienos, futbola soda sitienos, lidojošo šķīvju mešanā. Notiks sacensības arī dambretē, novusā, armrestlingā, glāzīšu piramīdu celšanā, tenisa bumbiņu mešanā un dārtos jeb šautriņu mešanā. Vairākas sporta spēļu dalībnieku komandas izmēģinās spēkus petankās jeb mauriņa boulingā, varēs piedalīties ģimeņu stafetēs.
 
Šogad tās jau ir devītās sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
 
Lūdzam Jūs nepaiet garām un atbalstīt spēļu dalībniekus.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Doma 06.07.2016 07:09
Kà var notikt pasàkums nakotnè? Pareizi bùtu -NOTIKS.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"