46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes novada Junioru Volejbola līgas (JVL) 2.sezona ir noslēgusies

Фото: Eduards Medvedevs
Pagājušajā nedēļā 12.decembrī Adamovas speciālās internātpamatskolas un Bērzgales pamatskolas sporta zālēs noslēdzās  Rēzeknes novada Junioru Volejbola līgas jau 2.sezonas spēles, informē Rēzeknes novada BJSS metodiķe Arnita Poiša.
Sacensībās piedalījās 6 jauniešu komandas no Ezerniekiem, Kaunatas, Feimaņiem, Makašāniem, Bērzgales un Rēzeknes. Jaunietes arī maz atpalika komandu pieteikuma skaitā. Sacensībām pieteicās 5 komandas no Maltas, Kaunatas, Ezerniekiem, Malnavas un Makašāniem.
 
Ar gandarījumu varēja vērot kā jaunieši ar entuziasmu piedalās visos sabraukumu posmos, kuri notika nedēļas nogalēs, lai spēlētu volejbolu un aktīvi pavadītu brīvo laiku.
 
Finālspēlēs, kuras jauniešiem notika starp Makašānu, Feimaņu, Kaunatu un Ezerniekiem komandām un jaunietēm starp Makašānu, Malnavas, Ezernieku un Maltas komandām, cīņas spara dzirksts kļuva vēl lielāka, lai nokļūtu pēc iespējas augstākā godalgotajā vietā.
 
Rezultātā Ezernieku komandām 1.vieta JVL 2.sezonā gan jaunietēm, gan jauniešiem. Ar interesantām un spraigām cīņām 2.vietā ierindojās Makašānu zēnu un meiteņu komandas. 3.vieta jauniešiem no Kaunatas un jaunietēm no Maltas.
 
Sacensību gaitā tika noteikti labākie spēlētāji visā turnīrā un labākie komandas spēlētāji, kuri iegūst speciālo apbalvojuma kausu.
 
Par JVL 2.sezonas komandas labākiem spēlētājiem tika atzīti:
 
Kaunatas komandās – Staņislavs Jermakovs un Liāna Zeltiņa Feimaņu komandā – Aivars Zusāns “B/B Makašāni” komandās – Aigars Kalniņš un Linda Bumbiša Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas komandā – Jānis Seņkāns Bērzgales komandā – Dāvis Riekstiņš Malnavas komandā – Olga Soboļeva Maltas komandā – Anastasija Bistrova
 
Par JVL 2.sezonas turnīra labākiem spēlētājiem tika atzīti Alvis Pundurs un  Loreta-Ieva Dārzniece no Ezernieku komandām.
 
Galvenais organizators Aldis Ciukmacis turnīru vērtē ļoti labi, jo atsaucība un vēlme piedalīties 2.sezonas JVL spēlēs  bija kļuvusi vēl lielāka, īpaši jauniešiem. Arī spēļu kvalitāte ir augusi. Šīs sportiskās emocijas un gandarījums par padarīto motivē arī nākamgad attīstīt šo turnīru, piesaistot vairāk gan dalībniekus, gan atbalstītājus!
 
Liela pateicība visiem, JVL 2.sezonas tiesnešiem – Zaigai Ivanovai, Oļegam Žukovam, Arnim Žogotam, Ilmāram Madžulim .
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"