46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes novada deputāts Guntis Rasims plāno skriet uz katru no 25 novada pagastiem

Фото: Facebook
Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims plāno skriet uz katru no 25 novada pagastiem, informē Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Ļaksa.
Jau no pavasara ik mēnesi tiek organizētas Rēzeknes novada domes deputātu pieņemšanas novada pagastos. Deputāts Rasims ceļu no Rēzeknes uz pieņemšanām un atpakaļ nolēmis mērot skriešus. Pusotra gada laikā deputāts iecerējis aizskriet līdz katram no 25 Rēzeknes novada pagastiem, kopā pieveicot vairāk nekā 1000 kilometrus.
 
Tā kā viens no Rasima hobijiem jau trīs gadus ir skriešana, garie attālumi viņu nebiedē. "Septembrī, skrienot Valmieras maratonu, kas man ir garākā līdz šim noskrietā distance, sapratu, ka tas ir reāli izdarāms. Tādā veidā varēšu savienot patīkamo ar lietderīgo, turklāt arī popularizēt veselīgu dzīvesveidu," saka Rasims.
 
Deputāts stāsta, ka līdz šim cilvēki kūtri nākuši uz pieņemšanām, tāpēc ziņa par to, ka deputāts pie viņiem ieradīsies skriešus, varētu pamudināt atnākt parunāt un uzdot sasāpējušus jautājumus.
 
Kā pirmais pagasts, uz kuru plānots doties, ir Ozolaine, kur pagasta centrā Bekšos Guntis Rasims būs piektdien, 23.oktobrī, plkst.13.15 (skrējiena sākums pie Rēzeknes novada administrācijas ēkas plkst.12). Plānots, ka daļu distances kopā ar deputātu veiks arī Ozolaines pagasta pārvaldes vadītājs Edgars Blinovs. Skrējienam aicināti pievienoties arī citi interesenti un aktīva dzīvesveida piekritēji.
 
Novembrī deputāts skries uz pieņemšanu 16 kilometrus attālajā Ilzeskalna pagastā, savukārt decembrī uz Audriņu pagastu, kas ir aptuveni 11 kilometru attālumā no Rēzeknes. Tālākais skrējiena galamērķis būs Nagļu pagasts, kas ir aptuveni 38 kilometri vienā virzienā.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-5/5)
dīvaiņu netrūkst 20.10.2015 10:10
Pagastiem no tās Rasima skriešanas labums kāds? Atpakaļ arī skries vai tomēr pēc viņa tiks sūtīts auto turp un atpakaļ, bet tad jau arī nekādas degvielas ekonomijas nebūs?
Masha 20.10.2015 18:28
Paklau, dīvaiņu netrūkst! Ziņu vajag izlasīt! Skries gan turp, gan atpakaļ. Un skrienot, kā zināms, beznīns netiek patērēts :p Manuprāt, lieliska ideja! Vairāk tādu skrējēju!
Burkhards 20.10.2015 19:46
Lai veicas, lai izdodas! Tie dīvaiņu meklētāji lai stāv pie ratiem!
draugs 22.10.2015 15:11
kad sunim nav ko darīt.... viņš laiza. Rasimam arī nav ko darīt, bet uzmanību ta gribās. Tas superčangals ir galīgi dīvains.
jautājums? 26.10.2015 11:00
Tas ir labs pašmenedžments, bet ne efektīvi izmantots darba laiks par nodokļu maksātāju naudu! Jautājums, ko no tā iegūst tie cilvēki, pie kuriem skrien? Vai tas ir lietderīgi patērēts laiks? Ko šajā laikā varēja izdarīt deputāts, bet vēl vairāk pagasta priekšnieks? Cik lielu darba samaksu vini šajā laikā notērēja?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"