46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknietis Renārs Bulduris atzīts par LBL3 oktobra labāko spēlētāju

Фото: Facebook
Komandas “Ezerzeme”/Rēzekne 24 gadus vecais uzbrucējs palīdzēja komandai uzvarēt trijās no aizvadītajām četrām spēlēm, vidēji katrā laukumā pavadot 35 minūtes 20 sekundes, gūstot 14,8 punktus, izcīnot 14,3 atlēkušās bumbas, izdarot 6,3 rezultatīvās piespēles, pārķerot 3,3 bumbas, bloķējot 1,8 pretinieku metienus un nopelnot vidējo efektivitātes koeficientu 30,8, vēsta basket.lv
“Ezerzeme”/Rēzekne galvenais treneris Aleksejs Grehovs:

“Iespaidīgā statistika nemelo – Renārs ir viens no mūsu komandas līderiem gan laukumā, gan ģērbtuvē, palīdzēdams uzvarēt un arī veidot labu mikroklimatu. LBL3 spēlējam otro gadu. Pērn ierindojāmies 13.vietā, tikai sliktākas grozu starpības dēļ neiekļūstot izslēgšanas turnīrā. Šogad gribam sper soli uz priekšu. Bet, galvenais, lai mūsu jaunajiem spēlētājiem krātos vērtīga pieredze un augtu meistarība.
 
Komandā spēlē pašmāju basketbola audzēkņi, kuriem starts LBL3 ir kā tramplīns. Arī Renārs savulaik absolvējis Rēzeknes sporta skolu. Patīkami, ka jaunie spēlētāji – Valdis Seņkāns, Sandis Zutis – var palīdzēt aizvien vairāk. Vēl pērn lielāko ieguldījumu deva mūsu pieredzējušie spēlētāji, bet tagad situācija sāk mainīties.
 
Par sezonas sākumu nevaram sūdzēties – uzvarējām daugavpiliešus, limbažniekus, arī Carnikavas komandu. Nedomāju ka pretinieku spēks, salīdzinot ar pagājušo sezonu būtiski mainījies. Mēs esam kļuvuši spēcīgāki.”
 
“Es esmu gandarīts par paveikto, tā ir jauna enerģijas deva jauniem sasniegumiem, kā arī vēl smagākiem treniņiem, lai sasniegtu kaut ko vairāk. Personīgi pats gribu sasniegt labus rezultātus ne tikai Slam Dunk konkursos, bet arī basketbolā. Sevi  ir jāpierāda vēl labāk, protams, ka atzīšana par labāko spēlētāju nebūtu iespējama bez komandas, trenera un vecāku atbalsta. Ir svarīgi, ka mūsu komanda ir saliedēta un viens otru atbalstoša, pateicoties trenera ieguldījumam. Savukārt mani vecāki mani iedvesmo neapstāties, bet nospraust jaunus  mērķus. Esmu neaprakstāmi gandarīts par Latvijas Basketbola federāciju, ka viņi manu sniegumu novērtēja, atzīmējot par labāko spēlētāju. Tas ir gods un liela atbildība. Ir jāturpina iedvesmot jaunos basketbolistus, lai ņem piemēru un tic saviem sapņiem. ”- portālam 46.lv stāsta  Renārs Bulduris. 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
arcis 05.11.2015 10:07
Super,tiešām pelnīti prieks par Renāru! Beidzot Rēzekne sākusi spēlēt! Ņemiet piemēru !
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"