46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Sporta kluba „Magnen” 2015.gada skriešanas sezona noslēgusies (foto)

Фото: Sergejs Kuzmins
Līdz ar rudens iestāšanos lielākajai daļai skrējēju noslēdzas aktīvā sacensību sezona. Arī sporta kluba „Magnen” biedriem skriešanas seriāla „Skrien Latvija 2015” pēdējais posms Siguldā šogad bija pēdējais lielais skriešanas pasākums, kas noslēdzās ar grandiozu balli, kur tika godināti veiksmīgākie „Skrien Latvija 2015” skrējēji. Atcerēsimies, ka „Skrien Latvija 2015” sezona sākās 6. aprīlī ar Rēzeknes pusmaratonu, kas pulcēja vairāk nekā 2000 dalībnieku no Latvijas un kaimiņvalstīm, informē Lauris Madžuls biedrības „Sporta klubs „Magnen”” valdes loceklis.
Šogad desmit sporta kluba „Magnen” biedri vismaz piecas reizes veica pusmaratona vai maratona distanci „Skrien Latvija 2015” seriālā, saņemot sezonas finišētāja kreklus: Edgars Kļaviņš, Sandra Dervinika, Natālija Bernāne, Sergejs Kuzmins, Ivars Noviks, Valdis Kļaviņš, Andris Kirejevs, Guntis Rasims, Iveta un Elmārs Gaiļi. Jāatzīmē, ka Ivars un Guntis šogad debitēja pilnajā maratona distancē (42,195 km) Valmieras maratonā. Edgars, Sergejs un Andris noskrēja maratonu pat divas reizes, finišējot maijā notiekošajā Lattelecom Rīgas maratonā.
 
Rolands Jierkis noslēdza „Skrien Latvija 2015” sezonu 8. vietā sezonas kopvērtējumā Nike 10 km skrējienos savā vecuma grupā. Savukārt Agnese Gailuma šajā pašā distancē sezonu noslēdza ar 4. vietu kopvērtējumā starp sava vecuma meitenēm.
 
Priecājamies arī par novadnieku rezultātiem „Skrien Latvija 2015” ieskaitē. Viļāniete Iveta Malta Nike 10 km skrējienu kopvērtējumā izcīnīja augsto 2. vietu savā vecuma grupā. Atzīstami startēja Ilzeskalna komanda, kas devās gandrīz uz katru no septiņiem „Skrien Latvija 2015” posmiem. Kopvērtējuma pirmajā sešiniekā savās vecuma grupās Nike 10 km skrējienos iekļuva Kristīne Gailuma (5. v.), Elvita Kotāne (6. v.) un Ēriks Džuļs (6. v.).
 
Manāmi palielinās to sporta kluba „Magnen” biedru skaits, kas pāriet no īsākām distancēm uz garākām, pieveicot 10 km vai pusmaratona un maratona distances. 2015. gada sezonā uz katru „Skrien Latvija” posmu devās aptuveni 40 skrējēji no Rēzeknes. Arī katram no jums ir iespēja kļūt par pilntiesīgu sporta kluba „Magnen” locekli, lai komandas sastāvā dotos uz nākamā gada „Skrien Latvija” posmiem. Par pievienošanos klubam aicinām sazināties ar Edgaru Kļaviņu, rakstot uz e-pastu: skmagnen@inbox.lv.
 
2016. gada „Skrien Latvija” sezona atkal sāksies ar Rēzeknes pusmaratonu 9. aprīlī. Drīz tiks atvērta reģistrācija nākamā gada „Skrien Latvija” posmiem, tāpēc atgādinām – jo ātrāk veiksiet reģistrāciju, jo mazāka būs dalības maksa. Jaunākajai informācijai par Rēzeknes pusmaratonu, reģistrāciju un koptreniņiem aicinām sekot mājaslapā www.rezeknespusmaratons.lv, kā arī Facebook un Twitter kontos.
 
Sporta klubs „Magnen” pateicas Rēzeknes pilsētas domes sporta pārvaldei un Rēzeknes novada pašvaldībai par sniegto atbalstu sezonas laikā.
 
Rudenīgais laiks nav šķērslis, lai dotos brīnišķīgā skrējienā pa pilsētas ielām un ārpus tām – galvenais ir apņēmība un pareizs apģērbs! Lai veicas un tiekamies 2016. gada sezonā!
 
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"