46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Noskaidroti labākie jaunatnes iniciatīvu projektā – ‘’StreetWorkout’’ (foto)

Фото: Dace Gribuste
No 19.10.2015 tiek realizēts Jaunatnes iniciatīvu projekts – ‘’StreetWorkout’’, kuru finansē Rēzeknes pilsētas dome un īsteno Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”. Projekta mērķis ir popularizēt ielu sportu Rēzeknē, iepazīstināt ar to interesentus, kā arī iesaistīt jauniešus, kuri jau nodarbojas ar šo sporta veidu, tādējādi pilsētā dažādojot sporta veidu klāstu, atklājot jaunus talantus un paverot jauniešiem plašākas iespējas sporta jomā, informē jaunatnes iniciatīvu projekta grupas dalībniece Dace Gribuste.
Sestdien, 21. Novembrī, Rēzeknes 2.vidusskolas “Zilajā zālē”, notika pasākums StreetWorkout. Tas tika organizēts ikgadējo jauniešu iniciatīvu projekta ietvaros,  ko realizēja Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs ‘’Zeimuļs’’ un finansēja Rēzeknes pilsētas dome. Pasākumā piedalījās aktīvākie Rēzeknes jaunieši, kuri vēlējās gūt priekšstatu par ielu vingrošanu vai arī parādīt savas jau iegūtās zināšanas un izkoptās prasmes, sacenšoties draudzīgā atmosfērā.  Tika pārbaudītas jauniešu spējas dažādos vingrinājumos, piemēram, presītēs, atspiešanās, pievilkšanās, turēšanās krampī, plankingā. Vēlāk dalībniekiem bija iespēja parādīt savas prasmes, izpildot vingrinājumus uz stieņa. Savstarpējo sacensību laikā, protams, tika noteiktas pirmās vietas: Preses vingrinājumā – Jurim Fedotovam, pievilkšanās – Ivanam Salavjovam, turēšanās krampī  - Leonardam Singvinskim, atspiešanās – Oļegam Roginskim, plankingā – Raitim Viļumam, Raivim Romančukam, Vitālijam Kuzikam un pašam jaunākajam pasākuma dalībniekam – Edgaram.

Pirmo vietu pārstāvji ieguva arī nelielas piemiņas suvenīrus – T-kreklus un krūzes ar apdruku “StreetWorkout”. Pasākuma laikā bija arī neliela pauze dalībniekiem, kuras ietvaros visiem klātesošajiem tika sarīkots neliels pārsteigums – muzikāls priekšnesums no ‘’Thinktwice’’ un ‘’простой’’. 

Vēlamies izteikt pateicību visiem, kuri palīdzēja organizēt ‘’StreetWorkout’’ un , protams, piedalījās, jo tikai pateicoties jums varējām baudīt sestdienu jautrā un sportiskā atmosfērā, ne tikai interesanti, bet gan arī lietderīgi pavadot savu laiku. Cerams, ka pilsētā būs iespēja rīkot vairāk šāda veida pasākumus, lai varam iepazīstināt ikvienu interesentu ar ielu vingrošanu, popularizēt šo sporta veidu, mudināt jauniešus uz veselīgu dzīvesveidu. Kā arī ceram, ka pilsētā būs iespēja izveidot laukumu ar ielu vingrošanai nepieciešamo inventāru, lai šī sporta veida pārstāvji varētu veiksmīgi trenēties, uzlabot savas spējas un apgūt nepieciešamās prasmes. 
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"