46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Aizvadīts Mihaila Čikovani piemiņas kausa izcīņas turnīrs

Фото: lff.lv
Sestdien, 11. jūlijā, Rēzeknes 2.vidusskolas futbola laukumā norisinājās Latvijas 2015.gada Veterānu čempionāta futbolā 3.posmas sacensības, kas reizē bija Mihaila Čikovani piemiņas kausa izcīņas turnīrs. Pirmā posma sacensības notika 9.maijā Rīgā, otrā posma sacensība – 13.jūnijā Ogrē. Kopā paredzēti desmit sacensību posmi, informē Valentīna Svilāne-Dūda. 
Uz Rēzekni atbrauca tikai Daugavpils un Carnikavas futbola veterāni. Komandas izspēlēja apļa turnīru, katrai izspēlējot ar katru pa vienai spēlei. Uzvaras abās spēlēs izcīnīja Daugavpils komanda (ar 4:0 pārspējot abas komandas), Carnikava ar 4:2 izcīnīja uzvaru pār Rēzeknes futbolistiem. Līdz ar to par šī posma uzvarētājiem kļuva Daugavpils futbolisti, otrajā vietā carnikavieši, bet rēzeknieši – trešajā vietā.

Par dalību turnīrā kausus un medaļas saņēma visi sacensību dalībnieki. Apbalvošanas ceremonijā piedalījās arī Mihaila Čikovani meitas. M. Čikovani savulaik vairākus gadus nostrādāja par Rīgas Elektromehāniskās rūpnīcas (RER) sporta kluba priekšsēdētāju, kā arī bijis Rēzeknes futbola komandas ilggadējs treneris.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"