46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

FOTO, VIDEO: Lidojošais Renārs Bulduris pārlec pāri valsts prezidentam Vējonim

Фото: Facebook
Svētdien, 2.augustā, Rīgas centrā pie Brīvības pieminekļa norisinājās Latvijas čempionāts 3x3 basketbolā un Eiropas U18 čempionāta kvalifikācijas turnīrs, kurā rēzeknietis starp 12 valstu komandām piedalījās cīņā par ceļazīmi uz finālturnīru.
Svētdienas vakarā notikušajā “Subway slam dunk” konkursā Renārs Bulduris  iekļuva labāko četriniekā un rezultātā ieguva 3. vietu. Tomēr vislielāko pārsteigumu gan skatītājiem, gan dalībniekiem  Renārs bija parūpējis- uzaicinot par asistentu Latvijas valsts prezidentu Raimondu Vējoni. 

„Tā bija mana paša peronīgā iniacitīva uzaicināt Latvijas valsts prezidentu par daļu no sava priekšnesuma. Es esmu patīkami pārsteigts un gandarīts par prezidenta atsaucību un atbalstu.  Dzīvē negadās bieži satikt politiķus dzīvē, bet man asistēja pats Latvijas valsts prezidents. Sajūtas bija vienkārši fantastiskas un neatkārtojamas.  Tas bija pārsteigums visiem basketbola mīļotājiem un faniem, redzēt Raimondu Vējoni Latvijas čempionātā 3x3 basketbolā, kas bija arī Eiropas U18 kvalifikācijas turnīrs.  Līdz kvalifikācijai uz finālturnīru man pietrūka tikai viens punkts, lai tiktu top divniekā, dankotu vēl vienu reizi un cīnītos par titulu.  Prezidenta klātbūtne, pie Brīvības pieminekļa, radīja īpašu svētku sajūtu.”-atzīst Renārs Bulduris.
 
"Slam dunk" konkursā uzvarēja ukrainis Dmitrijs Krivenko, kurš finālā pārspēja Latvijas otrās izlases dalībnieku Endrū Šmitu. Labāko četriniekā iekļuva polis Rafāls Lipinskis un rēzeknietis Renārs Bulduris.

 
 
 
 

SubWay Slam dunk contest ! With best of the best !

Posted by Renars Bulduris on Sunday, 2 August 2015
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"