46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Veiksmīgi noritējis šī gada otrais „Street Games” posms (foto)

Фото: Valentīna Svilāne-Dūda
Sestdien, 1.augustā, Rēzeknē norisinājās pasākuma „Street Games” 2.posms, kurš kopumā pulcēja 25 ielu basketbolistu komandas, informē Artūrs Šķesters, SB SK „Ezerzeme” valdes priekšsēdētājs.
Pasākumu ar uzrunu atklāja sporta kluba „Ezerzeme” valdes priekšsēdētājs Artūrs Šķesters, pēc kuras spēles uzsāka zēnu, jauniešu/dāmu un vīriešu grupas komandas. Zēnu grupā par uzvaru cīnījās sešas vienības, bet triumfēt izdevās komandai „Wolves Team”, otrajā vietā atstājot komandu „Black Mamba &Co”, bet trešajā – „Strīteri”. Apvienotajā jauniešu un dāmu grupā sacensībās piedalījās 9 komandas. Spraigās cīņās pirmo vietu izcīnīja jauniešu komanda „Viļāni”, aiz sevis atstājot vēl divas jauniešu komandas –„Kalifornija” un „Pazudušie”.

Par ielu basketbola „saldo ēdienu” kļuva vīriešu grupas turnīrs, kuram, bija pieteikušās 10 komandas. Finālā sacentās komandas  „Ezerzeme” un „Nezinu”, kur spēcīgāki izrādījās ezerzemieši. Mazajā finālā uzvarēja un trešo vietu ieguva komanda „Underdogs”, kuri mazajā finālā pieveica komandu „Morozs”. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Aleksejs Grehovs.
 
Līdzās ielu basketbolam, paralēli norisinājās arī citas aktivitātes. Rēzeknes labākā trīspunktu metēja titulu izdevās izcīnīt Atim Kļaviņam, kurš finālā realizēja 8 no 10 trīspunktu metieniem.

Precīzākā soda metienu izpildītāja bija Marta Nalivaiko, kura iemeta 8 soda metienus pēc kārtas. Tālākā metiena īpašnieks jeb konkursa „Zelta Roka” uzvarētājs bija Sergejs Mališevs. Turnīrā 1x1 šoreiz priekšroka tika dota jaunākajiem ielu basketbola mīļotājiem, respektīvi, šajās sacensībās varēja piedalīties 2001.gadā dzimuši un jaunāki zēni un meitenes. 14 dalībnieku konkurencē, sīvā fināla cīņā, ar rezultātu 6:5 pārāks bija un par turnīra uzvarētāju kļuva Reinis Strankaļs, kurš finālā spēja uzvarēt Kristapu Arbidānu.
 
Šī bija ceturtā vasara, kad sporta klubs „Ezerzeme” un Artjoms Butjankovs, sadarbībā ar atbalstītājiem, organizē pasākumu „Street Games”, kurš katru gadu kļūst aizvien populārāks, piesaistot jaunus sporta veidus, disciplīnas un atbalstītājus. Organizētāji izsaka pateicību visiem dalībniekiem un atbalstītājiem, it sevišķi Rēzeknes pilsētas domei un Sporta pārvaldei, kuri bijuši kopā ar „Street Games” iepriekšējos gadus un sola, ka piecu gadu jubilejas turnīrs nesīs jaunus pārsteigumus un aizraujošas disciplīnas.

Uz tikšanos nākošajā gadā!
 
 

#Rēzeknei730 Pilsētas stadionā „Daugava" RĒZEKNE SPORTO, Latgales Kultūrvēstures muzejā MEISTARO, Festivāla parkā un gājēju promenādē ANDELĒ, MUZICĒ un LĪKSMO!Nāc un pievienojies!

Posted by Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs on Saturday, 1 August 2015
lat.46.lv  
Foto


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"