46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknieši kļūst par Latgales čempioniem U-11 A grupā (foto)

Фото: Artūrs Silagailis
4. augustā plkst. 10.00  Daugavpils stadionā „Esplanāde”  norisinājās Latvijas kausa izspēles pēdējais etaps U-11 grupā.
Par Latgales čempioniem kļuva  "Rēzeknes FA-1"  futbola komanda ar iegūtiem 28 punktiem, trenera Artūra Silagaiļa vadībā. Otrā vieta - "BFC Daugavpils-1" komandai, trešā - "Rēzeknes FA-2" treneris- Guntars Silagailis. Rezultātā "Rēzeknes FA-1" komanda izcīnīja ceļazīmi uz Latvijas finālu, kas norisināsies no 28. līdz 30. augustam  Liepājā.

"Mūsu komanda jau šo svētdien dosies uz turnīru Valmierā, kur spēkosies ar gadu vecākiem jauniešiem.Turnīrā piedalīsies dažādas komandas no Latvijas, kā arī ciemos ir atlidojusi Turcijas futbola komanda "Bešiktaš" .Visa komada ir gandarīta par to, ka intensīvs darbs ir vainagojies panākumiem, rezultātā esam izcīnijuši ceļazīmi uz finālu."-stāsta treneris Artūrs Silagailis.

Kopā A grupā par uzvaru sacentās sešas komandas. "Rēzeknes FA-1" desmit spēļu izspēlē guva 9 uzvaras un vienu spēli noslēdza ar neizšķirtu rezultātu. Kopvērtējumā rēzeknieši ierindojās pirmajā vietā, izcīnot Latgales čempionu titulu. 

lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"