46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Rēzeknes pilsētas taekvondo sporta kluba projekts piedalās labiedarbi.lv

Фото: labiedarbi.lv
Rēzeknes pilsētas “TIM-WOKEU” taekvondo sporta klubā nodarbojas bērni vecumā no 6 līdz 18 gadiem. Starp viņiem ir bērni, kurus vecāki ved no Latgales novadiem, kā arī nodarbojas divi bērni no Rēzeknes pilsētas bērnu patversmes. Mūsu kluba sportisti pārstāv Rēzeknes pilsētu starptautiskajās sacensības Latvijā un ārzemēs. Šobrīd ir iespēja balsot par  projektu “Taekvondo sporta inventāra iegāde bērniem un jauniešiem” labdarības portālā labiedarbi.lv, lai ar iegūtā finansējuma palīdzību varētu pilnvērtīgi uzlabot taekvondo treniņu procesa norisi, tādējādi, bērni varēs uzlabot un nostiprināt savas profesionālās iemaņas.  Aicinām Jūs balsot par šo projektu, lai varētu izveidot pilnvērtīgu sporta bāzi Rēzeknē! 
Šogad sporta klubs ir uzsācis sadarbību ar studentiem, ir organizēta taekvondo grupa Rēzeknes Augstskolā, piedāvājot nodarbības jaunietēm, kuru laikā ir iespējams uzlabot savu fizisko formu, kā arī iepazīties ar pašaizsardzības pamatiem. 

Sporta bāzes attīstībai ir nepieciešams iegūt finansējumu taekvondo sporta inventāra iegādei, kas ļaus bērniem attīstīstīt viņu talantu, lai nākotnē viņiem būtu iespēja piedalīties un gūt panākumus, pārstāvot Latviju  gan Pasaules Taekvondo čempionātā, gan Olimpiskajās spēlēs. 
 
Būsim atsaucīgi, atbalstīsim! Nobalso arī Tu! 
 
Nobalsot ir iespējams šādi:


Balsošana ir bez maksas! Nobalso pats un mudini citus! Vienlaicīgi var nobalsot visos trijos portālos! 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"