46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Robežsardzes koledžas sportistiem medaļas studentu spēlēs „SELL GAMES 2015”

Фото: VRK
Kopš 2004.gada Valsts robežsardzes koledžas sportisti aktīvi startē starptautiskajās studentu spēlēs „SELL GAMES”, kuras ik gadu rīko viena no Baltijas valstīm: Somija, Igaunija, Latvija vai Lietuva. 
Š.g. no 15.maija līdz 17.maijam Kauņā, Lietuvā norisinājās Baltijas valstu XXXI studentu spēles „SELL GAMES 2015”, kas pulcēja 1850 dalībniekus no 55 augstskolām no 11 dažādām valstīm.

VRK volejbolisti sacentās visas trīs dienas, trīs spēļu summā izcīnīja tiesības piedalīties pusfinālā, kur ar 2:1 pieveica Ķīnas Beijing Jiatong Universitātes komandu. Finālā VRK komanda tikās ar Lietuvas Sporta Universitātes komandu, ar 2:0 uzvarēja lietuviešus un ieguva 1.vietu.

VRK minifutbola izlases komanda uzvarēja trijās spēlēs: divas komandas no Lietuvas un Somijas komandu, iegūstos pirmo vietu grupas turnīrā, bet play-off mačā soda sitienos zaudēja Rīgas Stradiņa Universitātes komandai. 

VRK sieviešu minifutbola izlases komanda zaudēja Lietuvas Sporta Universitātes un Šauļu Universitātes komandai, iegūstot bronzas medaļas.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"