46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 20. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Salvis, Selva, Venta/ Антонина, Давид, Йосип, Тадей, Нил
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

TV3 atgādināja par autobusu nomāšanas shēmu „Rēzeknes satiksme” (video)

Фото: Video fragments
Programmas “Nekā personīga” (8. marta raidījumā), telekanāla “TV3 Latvija” sižetā par gājēju drošību uz gājēju pārejām Rīgā, žurnālisti kārtējo reizi pieminēja samērā interesantu autobusu iznomāšanas shēmu pašvaldības uzņēmumam “Rēzeknes Satiksme”.
Sižetā tika stāstīts, ka laikā, kad tagadējais Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Vitālijs Reinbahs, kura kompetencē bija pasažieru pārvadājumi, kādam uzņēmumam ļoti paveicās. Uzņēmums bija spējīgs, uz visai izdevīgiem nosacījumiem īzīrēt vecos “Rīgas satiksme” autobusus , kur nomātājs ir Rēzeknes pilsētas pašvaldības uzņēmums “Rēzeknes satiksme” . Žurnālisti atgādināja, ka Reinbahs ir brālēns Rēzeknes pilsētas priekšsēdētāja A. Bartaševiča sievai. 
 
Pēc žurnālistu vārdiem, tad pirms pāris gadiem Korupcijas apkarošanas un novēršanas birojs (KNAB) pārbaudīja veikto darījumu, jo bija radušās aizdomas par kukuļdošanu. Aizdomas radīja, ka kāds par labvēlīgu lēmumu pieņemšanu kā kukuli prasījis ziedojumu arodbiedrībai LABA.

 
Šajā lietā Reinbahs un arodbiedrības vadītājs kļuva par aizdomās turētajiem. Kriminālprocesā izmeklēšana joprojām turpinās, ko arī apstiprina oficiālais KNAB komentārs.

 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"