46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Kāpēc implants tiek noraidīts? Galvenie iemesli

Фото: publicitātes foto

Zobu implantācijas procesa pamatā ir ārsta atbildība un prasme, kā arī pacienta pacietība un nopietnība. Augsts invazivitātes līmenis, kā arī iejaukums cilvēka ķermenī var radīt problēmas ar uzstādītiem zobu implantiem. Apsvērsim pacientiem visbiežāk uzdotos jautājumus:

Kāpēc implanti neiesakņojas?

 

Ir vairāki iemesli, kuru dēļ implants tiek noraidīts. Dažus no tiem var kontrolēt ārsts, citas, diemžēl, nē.

 

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pieredzējuša implantologa darbs ir balstīts uz viņa profesionālas kompetences. Konsultācijas laikā ārstam jāveic pilnīga mutes dobuma diagnostika, ieskaitot šādas darbības:

  • pacienta veselības pārbaude;
  • precīza implantācijas plānošana;
  • jūsu gadījumam piemērota zoba implanta izvēle;
  • implanta uzstādīšanas operācijas veikšana saskaņā ar protokolu;
  • pilnīga sterilitāte;
  • pareizas urbšanas tehnikas ievērošana.

Pēc veiksmīgas operācijas pacientam ieteicams uz laiku izslēgt:

  • Sliktus ieradumus, (Alkohola lietošana, smēķēšana), kas bloķē žokļa kaula piesātinājumu ar nepieciešamajiem mikroelementiem;
  • dinamiskas sporta un spēka slodzes, kuru laikā asinsspiediens ievērojami paaugstinās. Tā rezultātā zobu implants var vienkārši izkrist;
  • došanās uz pirti, saunu vai dažādu spa procedūru apmeklēšanu. Tie izraisa kaulu audu pārkaršanu, kas negatīvi ietekmē implanta iesakņošanos.

Ja 2-4 nedēļas jums nav nekādu sūdzību un dīvainu sajūtu mutē (implanta šūpošana, iekaisums), tad mēs varam droši teikt, ka zoba implants ir iesakņojies. Turpmākos 6 mēnešus ieteicams to netraucēt, lai nejauši netraucētu turpmāko iesakņošanas un nostiprināšanas procesu.

 

Ir vērts padomāt, ka dažreiz rodas apstākļi, kurus nevar kontrolēt ne ārsts, ne pacients. Šādi faktori parasti notiek spontāni un var negatīvi ietekmēt jūsu veselību, kā arī implantu iesakņošanas līmeni.

 

Kāpēc implantu cena atšķiras?

 

Izvēloties implantu, jums jāpievērš uzmanība tā iesakņošanas iespējamībai. Tāpēc ir svarīgi saprast, ka lētā implantā titānā būs citu materiālu piemaisījumi, kuriem ir zems bioloģiskās saderības līmenis ar cilvēka ķermeni, kā rezultātā dizains būs zemākas kvalitātes.

 

Vēl viena atšķirība starp lētu un dārgāku implantu ir implanta pārklājums (virsma). Lētajā versijā, iespējams, ir piesārņojums metāla skaidas veidā, kas tieši ietekmē cilvēka imūnsistēmu un zobu implanta noraidīšanu. Ja vēlaties ievietot labas kvalitātes implantu par labu cenu, tad pievērsiet uzmanību klīnikas "Smile Office" īpašajam piedāvājumam zobu implantu uzstādīšanai.

 

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"