46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

No 1. jūlija spēkā stājas sabiedriskā transporta jaunā kustības shēma

Фото: rezekne.lv

No 1. jūlija Rēzeknes pilsētas sabiedriskais transports sāks kursēt pēc jauna maršrutu tīkla. Atgādinām, ka jaunie maršruti izstrādāti pēc metropolitēna principa. Tie vairs nedublēs cits citu visā Atbrīvošanas alejas garumā, kā tas bija līdz šim, izņemot dažas vietas, kur tie satiksies. Līdz ar to izdevās minimizēt situācijas, kad vairāki autobusi pienāk pieturā vienlaikus, palielināt sabiedriskā transporta kustības intensitāti (piemēram, turpmāk pie poliklīnikas autobusi kursēs ik pēc pusstundas), kā arī perspektīvā ietaupīt SIA “Rēzeknes Satiksme” pašvaldības dotāciju ap 100–150 tūkst. eiro gadā.

Braukšanas biļete (ar Rēzeknieša karti vai par 0,50 eiro) būs spēkā vienu stundu (uz tās būs rakstīts precīzs laiks, lai jūs varētu orientēties). Ar vienu stundu būs vairāk nekā pietiekami, lai izbrauktu cauri visai pilsētai, pat vairākkārt pārsēžoties.

Jaunais saraksts ir elastīgs, tas ļauj operatīvāk veikt grozījumus kustības laikā, pievienot vai izņemt reisus, neskarot visu sarastu kopumā. Ņemot vērā gaidāmo Administratīvi teritoriālo reformu, nepieciešamības gadījumā būs ievērojami vieglāk arī ieviest papildu maršrutus.

Maršrutu tīkls

Pielikumā atradīsiet krāsainu maršrutu tīkla karti. Zem tās ir sanumurēti, izrakstīti un dažādās krāsās apzīmēti visi maršruti. Atrodot noteiktu krāsu kartē, var izsekot līdzi katra maršruta kustības trajektorijai. Jūsu ērtībai kartē atzīmētas pieturas, kurās autobuss piestāj. Tādējādi varēsiet noteikt, vai tiksiet līdz vajadzīgajai vietai vienā reisā vai arī būs jāpārsēžas. Pieturas kartē apzīmētas ar vienu punktu, pieturas ar pārsēšanās iespēju – ar vairākiem dažādu krāsu punktiem (atkarībā no tā, kādi maršruti iegriežas pieturā), savukārt liels balts punkts ir gala pietura. Pieturas ar plašākām pārsēšanās iespējām ir “Kosmonautu iela”, “GORS”, “Autoosta”.

Piemēram, kā lai tiek no Blaumaņa ielas līdz poliklīnikai? Visvienkāršāk ir izmantot maršrutu Nr.21А, kas brauc uz Vipingu caur Zemnieku ielu (blakus poliklīnikai).

Kā tikt no Blaumaņa ielas līdz vasarnīcu kooperatīvam “Rītausma” vai “Dzirkstele”? Var izmantot jebkuru maršrutu Nr.21, izkāpt pieturā “GORS”, tad pārsēsties autobusā, kas brauc pa maršrutu Nr.15, ja jātiek uz “Rītausmu”, vai Nr.15A, ja jātiek uz “Dzirksteli”.

Kā tikt uz pilsētu no Ančupānu kapiem? Var izvēlēties jebkuru maršrutu Nr.21, izkāpt pieturā “Viļakas iela” un pārsēsties maršrutā Nr.9.

Pieturas

Dažām pieturām mainīti nosaukumi. Tās pārdēvētas saskaņā ar tuvāko ielu nosaukumiem, un tikai nelielai daļai pieturu nosaukumos saglabāti lielu objektu nosaukumi.

Piemēram, pietura “Statoil” turpmāk būs “Kosmonautu iela”, “Lana” – “18. Novembra iela”, “Rebir” – “Viļakas iela”, “Supernetto” – “Lubānas iela”, “Festivāla parks” – “GORS”, “Tirgus” – “Katedrāle” utt.

Pilns jauno pieturu saraksts atrodams vietnēs rezekne.lv, rezeknessatiksme.lv un sociālajā tīklā Facebook (@rezeknessatiksme.lv).

Kustības grafiks

Līdzās kartei pielikumā atradīsiet arī autobusu kustības grafiku katrā maršrutā un katrā pieturā, kur piestāj autobuss, lai varētu plānot savu laiku.

Piemēram, nolēmāt aizbraukt uz vasarnīcu no Blaumaņa ielas uz “Rītausmas” pusi. Izvēlaties maršruta Nr.21 “Blaumaņa iela” – Vipinga (caur F. Kempa ielu) reisu plkst. 8.30.  Skatāties grafikā, cikos šis autobuss ieradīsies pieturā “GORS”, kur varēsiet pārsēsties – plkst. 8.45. Tālāk atrodat grafikā maršrutu Nr.15 (uz “Rītausmu”) un atkal skatāties pieturu “GORS” – plkst. 8.54. Tātad pārsēšanās būs jāgaida deviņas minūtes. Ja jums nav jābrauc līdz gala pieturai, maršruts Nr.15A (uz “Dzirksteli”) arī derēs, bet tas pieturā “GORS” ierodas tikai plkst. 9.54.

Vēl viens maršruta plānošanas piemērs. Teiksim, jums jātiek no Blaumaņa ielas uz vasarnīcu “Dzirkstelē” ap plkst. 10.30. Skatāties grafiku maršrutā Nr.15A Centrs – “Dzirkstele” un redzat, ka gala pieturā autobuss ierodas plkst. 10.12. Pieturā “GORS”, kur jums būs jāpārsēžas, šis autobuss piestāj plkst. 9.57. Līdz pieturai ”GORS” no Blaumaņa ielas varat aizbraukt autobusā pa maršrutu Nr.21, kas tajā ierodas plkst. 9.45, ja no Blaumaņa ielas izbraucat plkst. 9.30. Būtībā tā ir maršruta plānošana atpakaļvirzienā.

Ja neplānojat visu maršrutu pirms laika, katrā pieturā tiks izvietots kustības grafiks visu maršrutu autobusiem, kas to šķērso. Orientēties nav grūti. Piemēram, zināt, ka jums derēs maršruts Nr.21B. Izvēlaties maršruta Nr.21 kustības grafiku, jūsu autobusa ierašanās laiks grafikā būs iekrāsots ar sarkanu (ieraudzīsiet attiecīgu krāsas apzīmējumu).

Kustības grafikā katrā pieturā sastapsieties ar apzīmējumiem “uc” – uz centru, “nc” – no centra, “np” – no pilsētas, “up” – uz pilsētu, “mv” – Makarovkas virzienā.

Informācija

Tuvākajā laikā sabiedriskā transporta lietotājiem būs pieejama mobilā aplikācija ar maršruta plānošanas iespēju, kā arī maršrutu plānotājs vietnē rezeknessatiksme.lv

Tāpat adaptācijas periodam darbosies informācijas tālrunis 25697260, piezvanot uz to varēsiet saņemt palīdzību, ja jums būs grūti orientēties. Varēsiet zvanīt arī uz SIA “Rēzeknes Satiksme” dispečeru dienestu uz tālr. 25697222.

Papildu informācija par autobusu kustības grafiku pieejama vietnē rezeknessatiksme.lv, kā arī sociālajā tīklā Facebook @rezeknessatiksme.lv un portālā rezekne.lv

Informāciju sagatavoja Jekaterina Smolicka

Maršrutu saraksts pa pieturām un maršrutu karte ir pieejami Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā.

Par ieteikumiem maršruta tīkla izmaiņām varat ziņot, rakstot uz e-pastu rezeknessatiksme@rezekne.lv, zvanot pa t. 25697260, vai arī rakstīt privāto ziņu SIA “Rēzeknes Satiksme” Facebook lapā.

 

www.46.lv  

Комментарии (0-10/19)
rēzeknietis 02.07.2019 09:28
kas šo murgu ir izdomājis, lai aizbrauktu uz noteiktu vietu ir jānomaina 3 autobusi, vai tas ir cilvēku ērtībai, vai kam, pilsētā, kuru var iziet pa 15 minūtēm. Murgs .....
Zane 02.07.2019 12:56
Lūgums sabiedriskā transporta maršrutu tīkla shēmu atspoguļot Rēzeknes pilsētas kartē, lai nebūtu tādas aplamības kā dotajā shēmā.Nemaldiniet cilvēkus!Izlabojiet kļūdas Rēzeknes sabiedriskā transporta maršrutu sarakstā!To var izdarīt tikai tad,ja atbildīgais par šo sarakstu iesēžas katra maršruta autobusā un izbrauc visu maršrutu.Tā būs pareizi fiksētas maršruta pieturas un laiks.Sagaidām, ka tiks ieguldīts liels darbs, lai to visu sakārtotu, kaut gan tas jau bija jāizdara pirms 1. jūlija.
Sergej 09.12.2019 11:58
Vīriešus! Atradu foršu iepazīšanās vietni, daudz pieejamu meiteņu un sieviešu no manas pilsētas! Varbūt noderēs kāds cits ---> russex.xyz
Elizabeth Walter 17.03.2020 21:11
KREDĪTU AIZDEVUMI INC.


Vai jūs esat izvēlējies, kur saņemt aizdevumus, bankas ir atteikušās un tagad esat satraukts par to, kur saņemt aizdevumu. LENDINGTREE piešķirs jums paredzēto aizdevumu. sazinieties ar mums pa e-pastu lendingtreegroupinc@gmail.com.

Aizdevums, lai viegli atmaksātu parādu?
Aizdevums tāda biznesa uzsākšanai, kuru vēlaties veikt?
Aizdevums izglītības vajadzībām?
Aizdevums dzīvokļa iegādei?
Aizdevums šīs sapņu automašīnas iegādei?

Vairs nemeklējiet, aizdevumu izsniegšana kokiem INC piedāvā aizdevumus
Nav slēptu maksājumu no 1 000 līdz 20 000 000 EUR / USD / POUNDS
Ar ļoti zemu 3% procentu likmi
Mēs esam izveidojuši kreditēšanas un
finansiāla palīdzība klientiem visā pasaulē.

Mēs cenšamies saglabāt savu izcilības līmeni Mēs
piedāvāt mūsu pakalpojumus jebkurā diennakts laikā.
Mēs piešķiram aizdevumu tiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība no 1 līdz
20 gadi

Mūsu pakalpojumi ietver arī

. reāls finansējums
. nekustamā īpašuma investors
. celtniecības aizdevumi
. uzņēmējdarbības uzsākšanas aizdevumi
. mājokļa aizdevumi
. Patēriņa kredīts,
. FHA aizdevumi
. personīgie aizdevumi
. auto aizdevumi
utt. Ja jums nepieciešams aizdevums vai finansiāla palīdzība, sazinieties ar mums pa tālr

e-pasts: lendingtreegroupinc@gmail.com

e-pasts: aizdevums-tree@outlook.com

WhatsApp: +1(213)419-2419

Silta doma
Hinson 12.11.2022 12:08
Izsniedzam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem. Mēs esam ieinteresēti liela apjoma projektu finansēšanā un aizdevumu piešķiršanā bez priekšapmaksas. Procentu likme būs 2% gadā. Atmaksas termiņš ir 1-25 gadi plus 6 mēnešu labvēlības periods.

Mēs piedāvājam:-
*Projektu finansējums
* Uzņēmējdarbības aizdevumi
* Personīgie aizdevumi

Nosūtiet mums e-pastu pa: agenthinson@gmail.com
JOESEPH 20.11.2022 20:30
With the recent collapse of FTX COIN and owners losing their coins or couldn’t access their wallets, I was devastated and confused because i recently bought thousands of dollars of FTX COIN as i was told it was the future coin. I tried severally on how to access my coins, while searching i came across a post on this site from a lady testifying about a hacker who helped her recovered her Bitcoin after a fake trading. I contacted them on (cybergenieintercontinental@proton.me) OR WhatsApp (+1-252-512-0391) and the rest is story, I was able to had access to my coins and i quickly exchanged it to another coin as advised by this hacker…
joan 23.11.2022 02:27
This is a post of goodwill and recommendation. I came across a hacker was able to recover my lost investment from a dubious cryptocurrency website. I was contacted by this lady on Telegram and she deceived me into believing she has made hundred thousands of dollars from Bitcoin, Ethereum, Dogecoin and other coins. I contacted the investment company, I invested but i couldn't withdraw, i was told to invest more so i can access my btc but the more i invest, the more i couldn't withdraw or access my investment. A cyber geek i found online here helped me gain access to my investment wallet and was able to recover my investment for me. (Cybergenie@cyberservices.com)Whatspp +1 (252)512-0391) Attached is their contact.
Mari Smith Clara 16.12.2022 02:23
Discovering CYBER Genie has been a blessing to me, these hackers are a pro in their service. Do you want to know where your partner is going or doing, and who they are talking to, want to have a full background check and history of your partner, business associate, or an individual? Do you want a private investigator or hacker, have you been scammed and want to recover your funds or crypto-currency? Did you lose access to your social networks, or lost access to your cryptocurrency wallet? I highly recommend CYBER GENIE INTERCONTINENTAL for such services because I am living testimony to their efficient services. (Cybergenie@cyberservices.com)
Whatsapp: +1 (252)-512-0391).
Petr Buzek 19.12.2022 17:29
Vai jums ir nepieciešams kredīts???? Aizdevumi privātpersonām vai biznesa aizdevumi???? Parunā ar mani par to. KONTAKTA VĀRDS: Petr Buzek kungs, ja interesē, lūdzu, sazinieties ar mums::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
Whatsapp tagad: +639451256230
We are Offering Financial Services Available Here Apply Now 08.01.2023 08:51
DO YOU NEED A FINANCIAL HELP? ARE YOU IN ANY FINANCIAL CRISIS OR DO YOU NEED FUNDS TO START UP YOUR OWN BUSINESS? DO YOU NEED FUNDS TO SETTLE YOUR DEBT OR PAY OFF YOUR BILLS OR START A GOOD BUSINESS? DO YOU HAVE A LOW CREDIT SCORE AND YOU ARE FINDING IT HARD TO OBTAIN CAPITAL SERVICES FROM LOCAL BANKS AND OTHER FINANCIAL INSTITUTES? HERE IS YOUR CHANCE TO OBTAIN FINANCIAL SERVICES FROM OUR COMPANY. WE OFFER THE FOLLOWING FINANCE TO INDIVIDUALS- *COMMERCIAL FINANCE
*PERSONAL FINANCE
*BUSINESS FINANCE
*CONSTRUCTION FINANCE
*BUSINESS FINANCE AND MANY MORE:
FOR MORE DETAILS.CONTACT ME VIA.
Contact Our Customer Care:
EMAIL: :bullsindia187@gmail.com
(CALL/WHATS APP) :+918130061433
Our services... Guaranteed 100%
12
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"