46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Viļums stingri atbild uz Bartašēvča kritiku

Фото: delfi.lv
Pašvaldības avīzē „Rēzeknes Vēstnesis” 2. jūlija numurā Rēzeknes domes priekšsēdētājs A. Bartašēvičs aktīvi kritizēja Saeimas deputātu Juri Viļumu, jo tas, it kā, esot 2015. gadā iebildis pret 752 tūkstošu eiro dotācijas piešķiršanu. Sava mājaslapā jureits.lv, Viļums dod stingru atbildi apvainotajam.
Pirmkārt, deputāts atgādina, kā viņš bijis viens no Rēzeknes olimpiska centra atbalstītājiem, dēļ ka, no valsts budžeta tika izdalīti 700 tukst. eiro. Saeimas deputāts 2014. gada 24. Decembrī pat saņēma A. Bartašēviča parakstītu pateicību. Tagad Viļumu pārņēmušas bažas, jo par Rēzeknes olimpiskā centra būvniecībai Valsts budžeta piešķirtajiem līdzekļiem nav pieejama neviena atskaite un tādēļ satraucās, lai uz Rēzeknes pašvaldības vadību nesāktu krist korupcijas aizdomu mākonis, kurš jau gadiem ilgi aizēno Rīgas pilsētas vadību.
 
Otrkārt, par atvērtā peldbaseina izbūvi Saeimas deputātu māc aizdomas. Neskatoties uz to, ka Rēzeknes pilsētā jau ir divi baseini, ir pieejamas vairākas publiskās pludmales, nez kādēļ noteikti vajag būvēt jaunu peldbaseinu it kā sporta infrastruktūras attīstībai. Viņu mulsina, ka jaunais baseins būs pieejams tikai piecus mēnešus sezonā. Tā vietā, lai tērētu līdzekļus peldbaseina būvniecībai, naudu varētu novirzīt jau esošo sporta objektu remontam, to ir vismaz desmit - sporta zāles un stadioni. Saprotams, ka būvniecības firmai daudz izdevīgāk ir uzbūvēt jaunu, nevis atjaunot veco. 
 
Par Aleksandra Bartašēviča izteiktajiem pārmetumiem sakarā ar svešu nopelnu piesavināšanos atbildes autors norāda, ka tieši Bartašēviča pārstāvētais politiskais spārns sākotnēji neatbalstīja „Gora”, „Ziemuļa” un citu pilsētas objektu izveidi. Tomēr tagad bez sirdsapziņas pārmetumiem ir piesavinājies citu cilvēku aizsākto projektu rezultātus. Liela daļa cilvēku, kuriem tiešām, kā uzsver Viļums, jāsaka paldies, jau sen nestrādā pašvaldībā, tie aizgājuši pēc pašu vēlēšanās vai arī vienkārši padzīti.
 
Juris Viļums novēl, lai pēc nepilna gada Rēzeknes pilsēta tiek pie tādas vadības, kādu Latgales skaistākā pilsēta jau sen ir pelnījusi.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-8/8)
Vata 01.08.2016 14:25
Gaidām vēlēšanas. Un balsosim par NA, un pieliksim beigas klanam.
cilveks 01.08.2016 16:41
Klans tik viegli nepadosies, pasvaldibu pasutijumus zaudet negrib neviens :)
Vata 01.08.2016 19:25
Ja to darīsim vēlēšanās visi kopā, tad pimpis cauri neizspruks.
autoram 01.08.2016 22:52
Bartaševičs, bez garā "ē". Var arī rakstīt īsāk: "Bartašs" - visi tā pat sapratīs.
.... 02.08.2016 11:26
Vai tad tiešām J.Vilumam, cita nav ko darīt, kā tikai kaški meklēt, labāķ būtu pats strādājis, nevis taisījis traci, bet varbūt traču taisīšana ir Viļuma darbs, jo izskatās, ka citu jau viņš neko saeimā nedara... Vai tad tiešām, Latgalē nav nevienas citas problēmas, kā piemēram bezdarbs, lielā cilvēku aizbraukšana i.t.l , bet nē labāk, pakarot ar Bartišu, lai reālas problemas nav jārisina. Un kas vēl svarīgi, tuvojas pašvaldību vēlēšanas un Viļuma kungs visticamāk spēlē parasto spēlīti, kas ir redzama pirms pašvaldību vēlēšanām nomelno cik vien vari pašreizējo priekšnieku, lai viņa vietā naktu cits.. Ak, cik nacionāļiem un Viļumam partijai ir neizdevīga, tā saskaņa, kas valda Rēzeknē... Jo katrs tačū grib tikt pie tās siles....
Gramatika 02.08.2016 11:47
Pagrūti lasīt rakstu daudzo gramatikas kļūdu dēļ.
ja 02.08.2016 18:46
ja atkal katrs nāks ar savām ambīcijām- gan NA, gan Vienotība KĀ IEPRIEKŠ, BARTAŠS BŪS ZIRGĀ
juris 06.08.2016 00:33
1. jureits.lv viss ir latgaliski un neko nevar saprast! varbūt jāievieš obligātā latgaļu valodas apmācība latviešu skolās? 2. Viļums ar savu darbību, manā skatījumā, dara sliktu latviešu un latgaļu savstarpējai sapratnei. 3. šinī mājaslapā ir ļoti daudz gramatisku kļūdu....
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"