46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Vipingas iedzīvotāji: trūcīgajiem domāto malku iemaina pret degvīnu

Фото: spoki.tvnet.lv
Vipingas iedzīvotāji pastāstīja, ka Pensionāru sociālo pakalpojumu centra teritorijā atvesta malka, kuru pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests” sadala un piešķir trūcīgajiem rēzekniešiem. Taču bieži vērojama situācija, kad kaimiņu ielu māju iedzīvotāji it kā apmaiņā pret degvīna pudeli netraucēti sakrauj un izved veselas ķerras ar malku.
Pēc pašvaldības iniciatīvas vecos nocirstos kokus nolemts sazāģēt (ar pilsētas iedzīvotāju palīdzību, kuri pilda sabiedriskos darbus) un nodot malku trūcīgām personām un ģimenēm, kurām mājās ir krāsns apkure, stāsta Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes „Sociālais dienests” vadītājs Gunārs Arbidāns, ar kuru sazinājās laikraksta „Rēzeknes Vēstnesis” korespondente.

Dienas laikā Pensionāru sociālo pakalpojumu centra teritorijā izkrauto malku pieskata dežurants. Taču patlaban tieši šajā zemesgabalā tiek remontēts nožogojums, tāpēc mikrorajona iedzīvotāji pieraduši saīsināt savu ceļu, šķērsojot pansionāta teritoriju.

Līdz šim vakaros un nakts laikā teritorijā nebija apsardzes. Diez vai kāds te tirgojis malku, drīzāk jau bija iespējami zādzības fakti. Sociālā dienesta vadītājs solīja tuvākajā laikā organizēt nakts dežūru, lai malku saņemtu tieši tie iedzīvotāji, kuriem tā domāta.

lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
inga 08.08.2016 11:23
Šāda tendence bija vērojama arī Dricānu pagastā, kur malkas iegādei tika dota nauda, bet daudzi to nodzēra.Ne naudas, ne malkas, ne pagasta pārbaudes, kur aiziet socialā naudiņa.
INGUS 08.08.2016 12:55
Gaigalavā viss iet par pudeli.
lats 08.08.2016 17:56
Maukas. Barsiks vispār ahrinel.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"