46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Maltas pagasta iedzīvotāji sašutuši par apsaimniekošanas maksu (video)

Фото: Video fragments
Maltas Dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmuma (DzKSU) – lēmums ar 2016. gada 1. janvāri paaugstināt apsaimniekošanas maksu šokēja daudzus Rēzeknes novada iedzīvotājus.  Maltā tika organizēta iedzīvotāju kopsapulce, kurā piedalījās Maltas pagasta pārvaldes vadītājs Vitālijs Skudra un Maltas DzSK valdes locekle Anna Pinka, lai skaidrotu divu jaunu vakanču nepieciešamību, kā arī izskaidrotu darba pienākumus.
Gan Maltas, gan Lūznavas iedzīvotāji ir neizpratnē, kāpēc ir nepieciešams papildus jurists un mājas pārvaldnieks,rezultātā paaugstinot apsaimniekšanas tarifu vidēji par 0,04 centiem kvadrātmetrā.
 
“Māju apsaimniekošanai jābūt nopietnai. Maltai kopumā ir nedaudz pāri 50 daudzdzīvokļu māju, kas ir vairāk kā 700 dzīvokļu, savukārt, Lūznavā atrodas deviņas mājas. Lai strādātu nopietnāk ar tiem iedzīvotājiem, kuri nevisai godprātīgi grib attiekties prêt maksāšanu, arī tiek domāts, ka ir nepieciešams jurists, kurš ievērojot visus mūsu valsts likumus, Ministru kabineta noteikumus, neaizskarot cilvēka intereses risinātu aktuālos parādnieku jautājumus.”- skaidro situāciju Maltas pagasta pārvaldes vadītājs Vitālijs Skudra. 
 
Plašāk skatieties Latgales reģionālās televīzijas reportāžā: 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
ops 02.03.2016 14:10
Arī Anna Pinka neaizskar cilvēku intereses, neuzklausa tās, viņai vispār ir gluži vienaldzīgas domas ko tie cilvēki tur domā. Laikā kurā patreiz dzīvojam, neviens jurists nebūs spējīgs veikt pasākumus parādu atgūšanai, tas viss ir lieks darbs un cilvēkiem nervu bojāšana, ja nu vienīgi Pinkas kundzei sakarā ar jurista atalgojumu ir kāds savtīgs plāns. Dikti žēl, ka Pinkas kundze nesaprot, ka viņa jau ir nostādījusi iedzīvotājus pret sevi, un neviens vairs viņai netic un neuzticās, te jau ir runa vai viņa vispār var būt par māju apsaimniekotāju kuram neuzticas tauta. Jā un vēl, kur ir rezultāti par padarītiem darbiem? Paši apsaimniekojam savas mājas kāpņutelpas un pagrabus tīram, daram visu paši, iedzīvotāju iesniegumi līdz Maltas Dzksu nenonāk. Uzticības viņiem vairs nekādas nav un nebūs. Gribēja iedzīvoties uz iedzīvotāju rēikina, nesanāks.
Marika 04.03.2016 23:08
Vienmēr būs neapmierinātie. Atskaite par padarīto darbu ir visi Maltas siltumtīkli, renovētās skolas, siltinātās mājas u.t.t Vai atceraties laikus pirms Pinkas kundzes darba, kad bez ūdens sēdējām? Man kā pensionārei ir ar ko salīdzināt, kā bija un kā ir. Žēl lasīt tik nepamatotus komentārus.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"