46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Ziema kā pārbaude

Фото: Rēzeknes Vēstnesis
Pērn Rūpnīcas ielā uzklāja jaunu asfalta segumu. Pagāja ziema, bet pagriezienā pie 5. vidusskolas, blakus zaļajam kioskam jau izveidojusies bedre. Ja pretī brauc mašīna, šajā bedrē nav iespējams neiebraukt. Kā uzklāts šis segums, ja nespējis izturēt pat vienu ziemu, informē pašvaldības laikraksts "Rēzeknes Vēstnesis".
Izbraucām uz vietas, lai nofotografētu minēto ceļa posmu. Tad vērsāmies pie Pilsētas saimniecības pārvaldes vadītāja Voldemāra Platača, jo pašvaldības budžets daļēji paredz līdzekļus Rūpnīcas un Metālistu ielas rekonstrukcijai. 

Apskatot bildes, V. Platacis norādīja, ka tas ir tikai pirmais asfalta seguma slānis. Taču jebkurā gadījumā, ja tas uzklāts nekvalitatīvi, informācija par to tiks nodota būvuzņēmumam, lai tā darbinieki likvidētu bedri. Vēlāk šis asfalta fragments, protams, būs jāizgriež, uzklājot jaunu segumu. Tad, atsākoties brauktuves remontam, tiks uzklāta asfalta otrā kārta. V. Platacis apgalvoja, ka darbu veikšanas kvalitāte katrā ziņā tiks pārbaudīta, jo pašvaldība darbos iegulda ievērojamu summu. Par laimi, saskaņā ar būvniecības līgumu pēc objekta nodošanas paredzēts garantijas periods. 
 
Atgādinām, ka pirms brauktuves rekonstrukcijas uzsākšanas remontdarbu zonā būs jālikvidē augstsprieguma kabelis, kas pieder AS „Sadales Tīkls”. Diemžēl tas tika konstatēts jau remonta gaitā, tāpēc tagad šīs problēmas novēršanai būs nepieciešami vismaz četri mēneši. Minēto ielu rekonstrukcijas pilnīgas pabeigšanas provizoriskais termiņš ir šā gada jūlijs–augusts.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"