46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Rēzeknes iecirkņa policija vidēji gadā fiksē aptuveni 1200 ātruma pārkāpējus

Фото: Video fragments
Marta sākumā Rēzeknes pilsētā ceļu policijas ekipāža, nevarot apturēt pārgalvīgu autovadītāju, tam pakaļ dzinās cauri visai pilsētai. Auto izdevās apturēt, vien cauršaujot aizmugurējo  riepu. Šajā gadījumā  pārgalvības iemesls, apdraudot citus, bija alkohols un braukšana bez tiesībām.
Arī diennakts ātruma kontroles maratonā Latgales televīzija devās reidā ar policiju. Arī šoreiz, mēģinot apturēt braucošo automašīnu, tiek uzsākta pakaļdzīšanās, jo pie stūres sēdošais turpināja savu ceļu. Braukšanas ātrums bijis 112 kilometri stundā (km/h). Autovadītāja un  pasažieri atzīst, ka nav sapratuši, ka tieši viņi tiek apturēti, tāpēc kādu laiku turpinājuši savu ceļu. Ātrumu tīšuprāt nav pārsnieguši, tā vienkārši esot gadījies.
 
Rēzeknes iecirkņa policija vidēji gadā fiksē aptuveni 1200 ātruma pārkāpējus.
 
Rēzeknē šogad ir arī jauni antirekordisti: pilsētā braukts ar 115 km/h lielu ātrumu, bet ārpus apdzīvotas vietas ar 175 km/h.
 
“Jau ir priekšlikumi uzstādīt Rēzeknes iecirkņa apkalpojamā teritorijā - gan tieši pilsētā, gan ārpus apdzīvotas vietas - fotoradarus, kas, manuprāt, disciplinēs autovadītājus,” uzskata policijas Rēzeknes iecirkņa satiksmes uzraudzības rotas vecākais Spartaks Čeksters.
 
lsm.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"