46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

13. decembrī notiks Rēzeknes pilsētas galvenās egles iedegšana

Фото: A. Tolopilo
13.decembrī plkst. 15:00 Rēzeknē, Festivāla parkā (Pils ielā 17) iedegsim galveno pilsētas egli un svētku namiņā atkal varēs satikt Ziemassvētku vecīti.
13.decembrī plkst. 15:00 Rēzeknes Festivāla parkā, dziesmām skanot, iedegsim pilsētas galveno egli kopā ar pasaku tēliem Vinniju Pūku, Sivēntiņu Rū un dziedošajiem draugiem no Smurfu ciema, kuri aicinās ikvienu iesaistīties rotaļās un lielformāta spēļu izzināšanā – būs „Ziemassvētku cirks”, koordinācijas spēle „Augšup” u.c. Muzikālo svētku uzvedumu „Vinnija Pūka Ziemassvētki” ģimenēm piedāvā radošā apvienība FreshART (Rīga).
 
Pie spožās egles apbalvosim arī čaklākos grāmatu lasītājus – Rēzeknes bērnu žūrijas ekspertus, kuri aktīvi darbojas gan pilsētas bērnu bibliotēkā, gan skolu bibliotēkās, šoreiz pārstāvētas divas – Rēzeknes 5.vidusskola un Rēzeknes logopēdiskā internātpamatskola. 
 
Pasākuma laikā rēzekniešiem būs iespēja arī piedalīties labdarības akcijā –  Swedbank un Ziedot.lv aicina ziedot smagi slimu bērnu rehabilitācijai jaunizveidotajā rehabilitācijas centrā „Poga”. Nāciet un ziedojiet! 
 
Tāpat svētdienas vakarā z/s „Rudo kumeļu pauguri” izvizinās zirgu pajūgā, bet SIA „Arktus” izveidotajā zoosētā varēs priecāties par trušiem, kazām, aitām u.c.
 
No 13.līdz 30.decembrim katru vakaru no plkst. 16:00 līdz 19:00 Festivāla parkā svētku namiņā varēs satikt Ziemassvētku vecīti un noskaitīt dzejolīti, nodziedāt dziesmu un izstāstīt, cik čakli šogad esam bijuši, pretī saņemot mazu saldu iepriecinājumu – konfekti, iegādājoties pie rūķa kuponu (3,00 €), varēs saņemt arī saldumu paciņu. 
 
Svētku tirdziņš Festivāla parkā darbosies 13., 21., 22., 23., 25., 26. un 27.decembrī no plkst. 15:00 līdz 19:00, kur varēs mieloties ar piparkūkām, pīrāgiem, pankūkām, lauku labumiem un iegādāties arī meistaru darinātas siltas dāvanas – adījumus, rotas, rotaļlietas, māla krūzītes, ādas somiņas u.c.
 
25.decembrī plkst. 19:00 Festivāla parkā Teātris-studija „Joriks” piedāvā svētku programmu ar dziesmām, konkursiem un disko mūziku jauniešiem, bet 26.decembrī plkst. 16:00 – interaktīvo programmu bērniem, aicinot rotaļās kopā ar Ziemassvētku vecīti un Smurfiņiem.
 
Lai piepildās skaistākie svētku sapņi, priecīgus Ziemassvētkus!
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"