46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

“Rēzeknes Satiksme” paaugstinās braukšanas maksu, iepirks jaunus dīzeļautobusus

Фото: 46.lv
Kā liecina publikācija pašvaldības laikrakstā "Rēzeknes Vēstnesis", tad SIA "Rēzeknes Satiksme" izstrādā iepirkuma nolikumu 25 jaunu dīzeļautobusu iegādei. 
1.oktobrī notika tikšanās ar SIA “Rēzeknes Satiksme” pārstāvjiem un uzņēmuma kapitāldaļu turētājas pārstāvi Aleksandru Bartaševiču, kur tikšanās laikā darba grupai tika uzdots izstrādāt iepirkuma nolikumu.
 
Kā sarunā atzīmē uzņēmuma vadītājs Jevģēnijs Koršenkovs, tad plānots  iegādāties 22 "midi" klases un trīs 12 metrus garus autobusus, kuri nodrošinās efektīvu un drošu pasažieru pārvadāšanu Rēzeknē. 
 
Tiek atzīmēts, ka domes deputātiem tiek gatavots jautājums par sabiedrisko pārvadājumu tarifa maiņu pilsētā, sākot at 2016. gada 1. janvāri. 
 
Kā viens no pamatojumiem tarifa paaugstināšanai tiek minēts, šovasar “Rēzeknes Satiksme” piesaistīja augstākās izglītības iestāžu vadošos zinātniskos darbiniekus, kuri pētīja spēkā esošā tarifa aktualitāti. Pamatojoties uz vairāku faktoru analīzi, eksperti ieteica mainīt tarifu no 0.50 uz 0.60 eiro. 
 
Plašākus komentārus uzņēmuma SIA “Rēzeknes Satiksme” vadītājs Jevģēnijs Koršenkovs portālam 46.lv atteicās sniegt, aizbildinoties, ka atrodas sanāksmē. 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
Jūlija 15.12.2015 23:35
Tas ir viens no absurdākajiem pamatojumiem, ko esmu dzirdējusi! Kāds pētījums? Kas tie par mistiskiem faktoriem? Būtu labāk izveidojuši sabalansētu un pareizi saplānotu autobusu kursēšanas grafiku. Citādāk stāvi gaidi pusstundu līdz nākamajam autobusam pilsētas centrā, piedevām dienas vidū un darba dienā, jo tikko esi nokavējis veselu karavānu pustukšu autobusu, kas iet reizē. Vienīgais ieguvums, ka autobusi būs lielāki.
Rawen 16.12.2015 23:00
Atkal pirks/īrēs no kāda Saskaņas līdzskrējēja par 4x lielāku samaksu. Otkatus un razpilus gribās.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"