46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Rēzeknes slimnīcas valdes locekļa amatam pieteikušies divi kandidāti

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes pilsētas domes izsludinātajam konkursam uz vakanto pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Rēzeknes slimnīca" valdes locekļa ārstniecības jautājumos amatu pieteikušies divi kandidāti.
Kā aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs, piektdien, 22.janvārī, paredzēta komitejas sēde, kurā plānots izvērtēt abus pieteikumus un vienoties par turpmāko rīcību.
 
Valdes loceklis būs atbildīgs par uzņēmuma attīstības stratēģijas izstrādi un īstenošanu, uzņēmuma pamatdarbības nodrošināšanu, darba procesa plānošanu un vadīšanu, sadarbību ar valsts un pašvaldības iestādēm, slimnīcas medicīnisko ierīču reģistrācijas, atbilstības novērtēšanas, ekspluatācijas un tehniskās uzraudzības kontroli, pārskatu ārstniecības jomā sagatavošanu un iesniegšanu, medicīniskā personāla kvalifikācijas paaugstināšanas procesa veicināšanu un jauno speciālistu piesaisti.
 
Amata pretendentiem jābūt ārstniecības personām ar profesionālo augstāko izglītību vai akadēmisko izglītību, pieredzi veselības jomas darba vadībā, organizācijā un plānošanā, pieredzi darba kolektīva vadīšanā, labām valsts valodas zināšanām, angļu un krievu valodas zināšanām sarunvalodas līmenī.
 
Jau vēstīts, ka aizvadītā gada nogalē SIA "Rēzeknes slimnīca" dibinātāji, pamatojoties uz Irēnas Rimšas iesniegumu, atbrīvoja viņu no ārstniecības iestādes valdes locekles amata.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"