46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

SIA “Rēzeknes Ūdens”: Ūdens paraugos nav nekādu baktēriju vai citu kaitīgu organismu

Фото: Publicitātes foto
Atsaucoties uz publikāciju “Dzeramā ūdens kvalitāte jūtami pasliktinās”, SIA “Rēzeknes Ūdens”vadība uzsver, ka ūdensapgāde stacijas Rēzekne I mikrorajonā tiek nodrošināta ar SIA “Ūdensnesējs” starpniecību. Līdz ar to SIA “Rēzeknes Ūdens” nevar atbildēt par ūdens kvalitāti šajā mikrorajonā. Vēsturiski šis mikrorajons piederējis Latvijas Dzelzceļam, tāpēc ūdensapgāde tiek nodrošināta no citām ūdensņemšanas vietām un ar citām tehnoloģijām, nekā pārējai pilsētai, informē Sandra Jonikāne,SIA "Rēzeknes Ūdens" sabiedrisko attiecību speciāliste.  
SIA “Rēzeknes Ūdens” paskaidro, ka dzeramā ūdens apgāde Rēzeknei tiek nodrošināta centralizēti no Dzeramā ūdens sagatavošanas kompleksa, kas atklāts 2007. gadā un nodrošina dzeramā ūdens kvalitāti atbilstoši Latvijas Republikas un Eiropas Savienības prasībām. Pēdējās ūdens paraugu analīzes atbilst visām prasībām un daudzos rādītājos ir krietni labākas par Ministru Kabineta noteikumos norādītajām. ŪDENS PARAUGOS NAV NEKĀDU BAKTĒRIJU VAI CITU KAITĪGU ORGANISMU. Rēzeknes iedzīvotāji var droši lietot ikdienas uzturā dzeramo ūdeni.

SIA “Rēzeknes Ūdnes” regulāri veic dzeramā ūdens kvalitātes pārbaudes dažādās pilsētas vietās, tādējādi garantējot dzeramā ūdens patērētāju drošību.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"