46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Rēzeknē jauns Medicīnas centrs „36,6”

Rēzeknieši jau būs pamanījuši jaunu zīmolu pilsētā – ciparu salikumu 36,6 un zilgan baltu vīrieša, sievietes un bērna siluetu, kas atspoguļo ģimenes vienotību.
Augusta vidū Rēzeknē uzsāka savu darbību Medicīnas centrs 36,6, kas orientējas uz veselības pakalpojumu sniegšanu Latgales ģimenēm, liekot lielu uzsvaru ne tikai uz fiziskās veselības atveseļošanās pasākumiem, bet arī uz bērna, vecāku un ģimenes garīgo veselību.
 
Modernas telpas, atsaucīgas administratores, bērnu atpūtas un nodarbju stūrītis, pieredzējuši speciālisti sniedz iespēju 36,6 piedāvāt saviem klientiem kvalitatīvu pakalpojumu. 

36,6 ir atvēris psiholoģijas un psihoterapijas kabinetu, kur sarunas ar speciālistu ir iespēja pavadīt ietinoties siltā pledā un malkojot kafiju, sniedzot iespēju uz pusotru stundu aizmirsties un veltīt laiku tikai sev un savai garīgajai pasaulei. Kabinetā ir ierīkots bērnu rotaļu stūrītis, kas ļauj speciālistiem neformālā gaisotnē strādāt ar bērniem, radot bērnam ierasto mājas drošības sajūtu. Kabineta mājīgais iekārtojums ļauj tajā veiksmīgi strādāt arī audiologopēdam, jo konsultācijas laikā lielākā panākuma atslēga ir bērna uzticēšanās – bērns jūtas nevis kā ārsta kabinetā, bet kā ciemos, kur ir daudz jaunu mantu un spēļu, ko var iepazīt.

36,6 sertificētie ārsti un speciālisti:
  • otolaringologs G.Sūnītis,
  • audiologopēds I.Mikule,
  • ginekoloģe N.Miščuka,
  • dermaveneroloģe A.Bule-Kairiša,
  • nefroloģe L.Zepa,
  • arodveselības un arodslimību ārsts O.Timošenkovs,
  • psiholoģe-psihoterapeite I.Reinfelde,
  • psihoterapeite A.Jurčenko,
  • psiholoģe R.Orska,
  • baha ziedu terapijas speciāliste un zīdīšanas speciāliste A.Baltalksne.

36,6 mājas lapā www.366.lv ātri un ērti ir iespējams atrast sev un saviem ģimenes locekļiem nepieciešamo speciālistu, kā arī iepazīties ar viņu pieņemšanas laikiem, apmaksas nosacījumiem un pakalpojumu klāstu. Visa informācija ir pieejama latviešu, krievu un angļu valodās.

36,6 plāno piesaistīt jaunus speciālistus, tādēļ ikviens tiek aicināts pieteikties jaunumu saņemšanai www.366.lv, lai savā e-pastā saņemtu jaunākās ziņas. Ikvienam, kas piesakās jaunumiem, 36,6 izsniedz KLIENTA KARTI, kas nodrošina atlaidi ārstu konsultācijām – 15% bērniem un 5% pieaugušajiem.
36,6 aicina vairāk lutināt sevi un ģimeni, rūpējoties par fizisko un emocionālo stāvokli.
 
Medicīnas centrs 36,6
Adrese: Atbrīvošanas aleja 98, Rēzekne
T.: 2 366 366 3
e-pasts: info@366.lv
Mājas lapa: www.366.lv
 
Piesakieties jaunumiem un saņemiet KLIENTA KARTI.
 
Sociālie tīkli:
 
 
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"