46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Darbu uzsāk jaunizveidotā Sociālās palīdzības nodaļa

Фото: Publicitātes foto
Ar 1.septembri Rēzeknes pilsētas domes pārvaldē „Sociālais dienests” uzsāka darbu jaunizveidotā Sociālās palīdzības nodaļa. Rēzeknes pilsētas iedzīvotāju – gan trūcīgo, gan maznodrošināto ģimeņu (personu) pieņemšanu sociālās palīdzības jautājumos veiks sociālās palīdzības organizatori 127. un 128. telpā pēc iedzīvotāju deklarētās dzīvesvietas, vēsta pašvaldībā.
Kā informēja pārvaldes „Sociālais dienests” vadītājs Gunārs Arbidāns, pensionāri un personas ar invaliditāti vairs netiks dalīti kā atsevišķa kategorija, bet tiks pieņemti pie attiecīgā sociālās palīdzības organizatora saskaņā ar ielu sadalījumu (skatīt Sociālajā dienestā uz informācijas dēļa).

Sociālās darbinieces pieņemts klientus 124.telpā jautājumos par sociālo palīdzību ārkārtas situācijā, iedzīvotāju iesniegumi un sūdzības sociālās palīdzības jautājumos, sociālā gadījuma risināšana darbspējīgām personām, kā arī veiks iekšējās kontroles procedūras par sociālās palīdzības piešķiršanas procesu un sociālās palīdzības izlietojumu atbilstoši tās mērķim.
 
Konsultācijas pa tālruņiem: 64622128, 64622139.


 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"