46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Rēzeknē klātienē varēs uzrakstīt pirmo vispasaules diktātu latviešu valodā

Фото: Publicitātes foto
Sestdien, 3.oktobrī, plkst.12.00, Rēzeknes Augstskolā, Atbrīvošanas alejā 115, būs iespēja klātienē uzrakstīt pirmo vispasaules diktātu latviešu valodā. 
Kā stāsta pirmā vispasaules diktāta latviešu valodā iniciatīvas autore Olga Sukoņņikova, ka diktātu klātienē varēs rakstīt arī Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Daugavpilī un Rīgā, kā arī diktātu būs iespējams rakstīt tiešsaistē interneta vietnē www.raksti.org.
 
Diktāta rakstīšana ir brīvprātīgs bezmaksas pasākums, kurš vienlaikus norisināsies visā pasaulē un kurā varēs piedalīties jebkurš interesents. 
 
Iniciatīvas mērķis ir attīstīt latviešu valodas rakstītprasmi, veidot ciešākas saiknes ar ārzemēs dzīvojošajiem latviešiem, saliedēt sabiedrību, kā arī aicināt cittautiešus labāk apgūt latviešu valodu.
 
Diktāta rakstīšana ir brīvprātīgs bezmaksas pasākums ikvienam interesentam visā pasaulē. Organizatori informē, ka neviens no dalībniekiem nav spiests  veidlapā norādīt savu īsto vārdu.
 
Diktāts norisināsies visās izvēlētajās Latvijas un ārvalstu pilsētās vienlaikus. Visās norises vietās dalībnieki rakstīs vienu un to pašu tekstu. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"