46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Feimaņos noskaidroti “Supertēti 2015” (video)

Фото: rezeknesnovads.lv
Jau otro gadu pie Feimaņu kultūras nama pulcējās ģimenes, lai kopā svinētu Tēva dienu. Šogad apmeklētāju skaits bija krietni kuplāks, un par titulu “Supertētis 2015” cīnījās seši tēvi: A. Tjarve, G. Livdāns, A. Verčinskis, R. Priedeslaipa, N. Čerņavka un J. Kudrjavcevs, informē Feimaņu pagasta pārvaldes Jaunatnes lietu speciālists Aivars Mežatučs.
Tēviem bija jātiek galā gan ar spēka, gan atjautības, gan veiklības uzdevumiem – bija jāatbild uz dažādiem asprātīgiem jautājumiem, jātrenē precizitāte šautriņu mešanā pa baloniem, ripas iesišanu vārtos, jāuzspēlē novuss, kā arī jānoķer ar ūdeni piepildīts balons. Kā tēvi atzina, sarežģītākais uzdevums esot bijis smaguma bumbas celšana, savukārt interesantākais uzdevums bija sagatavots, lai pārbaudītu tēvu rīcību, ja bērns ir apslimis. Tēviem nācās atcerēties, kādas zāles dzert dažādos saslimšanas gadījumos un pašiem bija jāsagatavo tēja no dažādām ārstnieciskām zālītēm.
 
Ar ģimeņu atbalstu, katrs ieguva medaļas, bet “Supertētis 2015” titulu un kausu ieguva Aivars Verčinskis, aiz sevis atstājot Raiti Priedeslaipu un Gunāru Livdānu.
 
Paldies drosmīgajiem tēviem, kuri piedalījās pasākumā! Ceram uz vēl lielāku ģimeņu atbalstu arī nākamajos Tēva dienas svētkos.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"