46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

V.Dubovskis: Ūdens tarifa paaugstināšana nav pieņemama

Фото: Facebook
Daudzi Rēzeknes pilsētas iedzīvotāji būtībā atrodas uz izdzīvošanas robežas, skaitot ikvienu centu, lai spētu samaksāt tekošos rēķinus, tāpēc vimazākā pakalpojumu cenu paaugstināšana ir spējīga iedzīvotājus iedzīt parādos, tā  SIA „Rēzeknes ūdens”plānus par ūdens tarifa paaugstināšanu komentēja Rēzeknes pilsētas domes deputāts Vjačeslavs Dubovskis. 
„Mums priekšā ir grūti laiki. Nav noslēpums, ka  sankcijas dara savu- cilvēki sākuši dzīvot sliktāk.Uzņēmējiem ilgstoši nākas strādāt ar zaudējumiem. Nākotnē ir paredzams, ka situācija tikai pasliktināsies. Īsti nav skaidrs, kas notiks ar pensiju indeksāciju.Visi iepriekš minētie apstākļi palielina maznodrošināto un trūcīgo iedzīvotāju skaitu. Šajā situācijā nav pieļaujama komunālo pakalpojumu cenu paaugstināšana”- intervijā portālam 46.lv uzsvēra deputāts.

Pēc V.Dubovska  domām, „Rēzeknes ūdens” nepieciešams izvērtēt esošos resursus un mēģināt noturēt cenu esošajā līmenī. 
 
„Manuprāt, pirms runāt par ūdens tarifa paaugstināšanu, nepieciešam izvērtēt, kā strādā uzņēmums, ko iespējams mainīt, kādas izmaksas samazināt. Iespējams, nepieciešama uzņēmuma modernizācija vai pilnīga restrukturizācija. Citiem vārdiem izsakoties, tad īpašniekam- domei,  jāizstrādā plāns,izvērtējot, kur iespējams samazināt izdevumus. Plānotās ekonomijas rezultātā būs iespējams saglabāt ūdens tarifu esošajā līmenī.
 
Cenu paaugstināšna- tas ir viens no visvieglākajiem veidiem, bet ilgtspējīgai attīstībai ir jāoptimizē tēriņu apjoms, lai pilsētniekiem nebūtu jāmaksā vairāk”- apkopoja deputāts.
Atgādināsim, ka 2015. gada 14.jūlijā plkst.12:00 viesnīcā „Latgale”, notiks uzklausīšanas sanāksme par SIA „RĒZEKNES ŪDENS” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu Rēzeknes pilsētā
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
Janka 13.07.2015 22:30
Nu tak dari kaut ko... Taču deputats!!! bla...bla....bla....... Tapat ka Mirskis!!!
to Janka 14.07.2015 09:15
Janka, ko viņš var izdarīt? Varbūt viņam vispār nav nojausmas, kas jādara....varbūt ir...Man liekas, ka pilsētā īsti neviens nezina, kā labāk saimniekot.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"