46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Festivāla parkā grandiozi aizritēja ceturtais „Street Games” turnīrs (foto,video)

Фото: Aleksandrs Butjankovs
Piektdien, 11. jūlijā, Rēzeknē norisinājās pasākums „Street Games”, kurš, neskatoties uz mainīgajiem laikapstākļiem, pulcēja pilsētas labākos basketbolistus, futbolistus un citus sporta entuziastus, informē „Street Games” pasākuma vadītājs Kārlis Pozņakovs.
Pasākumu ar uzrunu atklāja sporta kluba „Ezerzeme” valdes priekšsēdētājs Artūrs Šķesters, pēc kuras spēles uzsāka zēnu, jauniešu un dāmu grupas komadnas. Par uzvaru cīnījās sešas vienības, bet triumfēt izdevās komandai „Mežvidu komanda”, otrajā vietā atstājot komandu „Moseņis”, bet trešajā – „White Mambas”. Lai arī mazā dalībnieku skaita dēļ trīs grupas nācās apvienot vienā, izšķirošās spēles izvērtās spraigas, kā arī apbalvojumus saņēma visas komandas, kas piedalījās turnīrā.

 Par ielu basketbola „saldo ēdienu” kļuva vīriešu grupas turnīrs, kuram, spītējot laikapstākļiem, bija pieteikušās 18 komandas. Šogad finālā sacentās komandas  „Vējonis” no Krāslavas un „Slīterāja” no Jēkabpils, kur spēcīgāki izrādījās krāslavieši. Rēzeknes godu vislabāk aizstāvēja komanda „Underdogs”, kuri mazajā finālā pieveica citu Rēzeknes komandu – „Ezerzeme”.
Līdzās ielu basketbolam, paralēli norisinājās arī citas aktivitātes. Kā jau ierasts, lielu uzmanību izpelnījās konkurss „Drafta čempions”, kurā dalībniekiem bija guļus jāspiež 50 kg smags stienis, jāizpilda vertikālais lēciens, kā arī jāizmet desmit soda metieni. Konkurence bija visai liela, un latiņa tika uzstādīta augstu, taču galu galā par čempionu tika kronēts Edgars Ratnieks, kuram bija izdevies sacensībās triumfēt arī citus gadus. Rēzeknes labākā trīspunktu metēja titulu izdevās izcīnīt Vjačeslavam Simanovičam, bet 1X1 basketbola turnīrā otro gadu pēc kārtas labākais izrādījās Niks Saknītis, kurš finālā pārspēja Tomu Upi. 
 
Pirmo gadu „Street Games” ietvaros norisinājās 1X1 futbola čempionāts jeb panna, kur jaunākajā grupā izveicīgākais izrādījās Edgars Tarakanovs, bet vecākajā – Armands Arbidāns.
Tāpat arī paralēli norisinājās citas aktivitātes, kurās pie balvām varēja tikt gan turnīra dalībnieki, gan arī skatītāji. 
 
Šī bija ceturtā vasara, kad sporta klubs „Ezerzeme” un Artjoms Butjankovs, sadarbībā ar atbalstītājiem, organizē pasākumu „Street Games”, kurš katru gadu kļūst aizvien populārāks, piesaistot jaunus sporta veidus, disciplīnas un atbalstītājus. Organizētāji izsaka pateicību visiem dalībniekiem un atbalstītājiem, kuri bijuši kopā ar „Street Games” iepriekšējos gadus un sola, ka piecu gadu jubilejas turnīrs nesīs jaunus pārsteigumus un aizraujošas disciplīnas. 
 
Tāpat arī „Street Games” komanda informē, ka interesentiem būs iespēja piedalīties otrajā šīs vasaras posmā, kas norisināsies 1. augustā.

   
 

Foto - Aleksandrs Butjankovs

Posted by Street Games Rēzekne on Tuesday, 14 July 2015
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"